POC Octal

POC OctalDe POC Octal is een van de populairste POC fietshelmen. De helm is lichtgewicht en erg veelzijdig. U kunt de helm gebruiken tijdens het mountainbiken, racefietsen of wielrennen. De POC Octal is gemaakt van hard kunststof en voorzien van een ventilatiesysteem. Door de verstelbare sluiting blijft de helm perfect zitten. Naast de normale POC Octal verkoopt fietstoebehoren ook de POC Octal X, deze helm is voorzien van het SPIN-systeem. Dit systeem zorgt voor nog betere bescherming tijdens een val. De POC Octal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Meer weten over POC? Bekijk dan eens onze adviespagina over POC.

POC Octal fietshelm

De veelzijdige POC Octal is erg populair onder fietsers. De helm is lichtgewicht, heeft een strak design, biedt optimale bescherming, heeft de perfecte pasvorm, is ventilerend en heeft een verstelbare sluiting. De POC Octal is geschikt voor tijdens het wielrennen, mountainbiken en racefietsen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren.

POC Octal X

De POC Octal X heeft een groot verschil ten opzichte van de POC Octal. De POC Octal X is voorzien van het SPIN-Systeem. Dit is een extra laag die los zit aan de binnenkant van de helm. Deze laag beschermt uw hoofd nog beter tijdens een val!