Type Product
Geschikt voor
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Uvex

Uvex

Het Duitse merk Uvex staat voor 'Ultra Violet EXclusion' en betekent zoveel als een 'maximale bescherming tegen UV-licht'. Uvex is s'werelds best verkopende beschermende brillen en helmen merk. Het merk is in 1926 opgericht door Philipp Winter en heeft inmiddels 47 vestigingen in 20 verschillende landen. Nog elke dag streeft het bedrijf ernaar om leiders in innovatie te zijn en te blijven. Uvex maakt gebruik van hoge kwaliteit hightech materialen voor langdurig gebruik. Bekijk hieronder het hele assortiment bescherming tegen de zon of voor een valpartij.

Uvex fietshelm

U kunt bij het merk Uvex terecht voor kwalitatieve accessoires die u kunt gebruiken tijdens het fietsen. Een ongelukje zit in een klein hoekje en een goede fietshelm ter bescherming van uw hoofd is dus zeer belangrijk. De fietshelmen van dit merk zijn voorzien van alle keurmerken waar een goede helm aan moet voldoen.

Uvex fietsbril

Met een goede fietsbril heeft u geen last van de felle zon en worden uw ogen beschermd tegen harde windvlagen en beestjes. De fietsbrillen van Uvex zijn in verschillende modellen beschikbaar waardoor er voor ieder een geschikte fietsbril beschikbaar is.