Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Maat
Seizoen
Activiteit
Zakken
Lengte mouwen
Kenmerken
Ritssluiting
Prijs
Levertijd
Korting

MTB shirt heren

Hier kunt u terecht voor prachtige heren MTB shirts van een uitmuntende kwaliteit. Zo vindt u hier MTB shirts van topmerken zoals Castelli, Odlo, Craft, Sportful, Agu en Santini. Met behulp van een goed MTB shirt kunt u uw prestaties verbeteren en zo comfortabel mogelijk fietsen. Kies uit MTB shirts met korte mouw, MTB shirts met lange mouw of mouwloze MTB shirts. Voor iedere wens of behoefte is er wel een geschikt MTB shirt te vinden!

Mountainbike shirt heren

Op de site van Fietstoebehoren vindt u een mooi overzicht van verschillende sportshirts die speciaal geschikt zijn om in te mountainbiken. Dankzij de hoge kwaliteit bieden de shirts comfort tijdens het sporten waardoor u zich extra vrij kunt bewegen en alsnog voorzien bent van een fijne bescherming. Dankzij de verschillende modellen is er voor ieder wat wils! Zo kunt u kiezen voor een shirt met een loose fit model, waardoor het shirt niet te strak zit en u geniet van extra bewegingsvrijheid.

Heren MTB shirt korte mouw

Wanneer u regelmatig gaat mountainbiken, is het hebben van een goede mountainbike shirt met korte mouwen een absolute must. De heren MTB shirts met korte mouwen uit ons assortiment zijn speciaal ontworpen om de beste prestaties te kunnen leveren tijdens het fietsen. U kunt kiezen uit MTB shirts korte mouw met een loose fit of uit MTB shirts korte mouw met een nauwsluitende pasvorm.

Heren MTB shirt lange mouw

Bij zware en intensieve mountainbike ritten komt een ademend MTB shirt goed van pas. Op Fietstoebehoren vindt u daarom diverse ademende MTB shirt met lange mouwen voor heren. Deze shirts zorgen ervoor dat zweet effectief en snel wordt afgevoerd, zodat u geen last krijgt van een klam gevoel. Een MTB shirt met lange mouw is dus ideaal wanneer u op zoek bent naar extra warmte tijdens de koude wintermaanden, maar u niet wilt inleveren op gebruikscomfort.

Mouwloos heren MTB shirt

Tijdens de warme zomermaanden komt een mouwloos MTB shirt zeer goed van pas. Met een mouwloos MTB shirt krijgt u namelijk geen zonstrepen op uw arm. Daarnaast is een mouwloos MTB shirt natuurlijk ook veel minder warm dan een MTB met korte of lage mouwen. De mouwloze MTB heren shirts op Fietstoebehoren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, modellen en maten.