Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Fietsaccessoires

Fietstoebehoren.nl biedt naast een ruim assortiment fietskleding ook een groot assortiment fietsaccessoires met onder andere bagagedragerkussens, fietsbellen, fietsmanden, fietssloten, jasbeschermers, kinderzitjes, zadelhoezen en andere praktische producten van verschillende kwaliteitsmerken. Met de filter in de linkerkolom vindt u snel en eenvoudig het product wat u zoekt.

Accessoires voor de fiets

Op de site van Fietstoebehoren vindt u niet alleen handige accessoires voor uw racefiets maar ook handige accessoires voor uw stadsfiets. Denk hierbij aan fietsbellen, zadelhoesjes en fietspompen. Ideaal voor dagelijks gebruik of voor wanneer u meer producten wilt vervoeren. De producten van Fietstoebehoren zijn eenvoudig om te gebruiken en zijn bijzonder duurzaam, waardoor ze voor een langere periode mee kunnen.

Hartslagmeter

Voor mensen die intensief willen training kan het handig zijn om te beschikken over een hartslagmeter. Een te hoge hartslag geeft aan dat u te intensief aan het bewegen bent, terwijl een te lage hartslag aan kan geven dat u uzelf meer mag prikkelen. Onze hartslagmeter beschikken over verschillende handige snufjes.

Fietsmanden

Op zoek naar een handige fietsmand? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Met een fietsmand vervoert u eenvoudig uw boodschappen of uw handtas. We hebben een ruime collectie aan verschillende modellen en vormen waardoor er voor iedereen een geschikte mand aanwezig is. Kijk snel welke fietsmand of welke fietskrat voor jou geschikt is!

Fietstassen

In onze pagina met fietstassen vindt u een ruime collectie aan tassen die uitermate geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld voor het vervoeren van uw werkspullen, boodschappen of extra kleding. De fietstassen zijn afkomstig van kwalitatieve merken zoals Thule en Ortlieb.

Verder bestaat ons assortiment uit: