Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Sluiting
Bevestiging
Prijs
Levertijd

Fizik

alle Fizik producten

Fizik is een gevestigde naam in de wielerindustrie. Het merk richt zich op het creëren van hoge kwaliteit fietsproducten die u prestaties op de weg optimaal zullen verbeteren. De wielrenschoenen van Fizik staan bekend om het gebruikscomfort en zijn dan ook niet voor niets razend populair bij wielrenners wereldwijd. Fizik voorziet haar wielrenschoenen bovendien van een schitterend design, zodat u niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol aan uw sportavonturen kunt beginnen.

Fizik Wielrenschoenen

De wielrenschoenen van Fizik onderscheiden zich door het hoge draag- en gebruikscomfort. De schoenen worden enkel vervaardigd uit de allerbeste materialen en dit voelt en ziet u dan ook direct terug. Fizik wielrenschoenen sluiten netjes aan, zijn voorzien van een zacht voetbed en hebben bovendien een gelikt design. Alles wat u nodig heeft om goed voorbereid aan uw ronde te beginnen. Nieuwsgierig naar het merk Fizik? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze adviespagina over Fizik.

Fizik fietsschoenen

De fietsschoenen van Fizik staan al jarenlang bekend om hun extreem goede kwaliteit en comfort. Alles wat u van een fietsschoen kan verwachten vindt u bij Fizik. Daarnaast zijn de schoenen ook nog eens erg stijlvol. Wat verwacht u nog meer? Wacht dus niet langer en bekijk hierboven direct het volledige assortiment.