Uvex

alle Uvex producten

Het Duitse merk Uvex staat voor 'Ultra Violet EXclusion' en betekent zoveel als een 'maximale bescherming tegen UV-licht'. Uvex is s'werelds best verkopende beschermende brillen en helmen merk. Het merk is in 1926 opgericht door Philipp Winter en heeft inmiddels 47 vestigingen in 20 verschillende landen. Nog elke dag streeft het bedrijf ernaar om leiders in innovatie te zijn en te blijven. Uvex maakt gebruik van hoge kwaliteit hightech materialen voor langdurig gebruik. Bekijk hieronder het hele assortiment bescherming tegen de zon of voor een valpartij.
 

Uvex

Het Duitse merk verkoopt persoonlijke beschermingsmiddelen op werk, sport,- en recreatiegebied. De producten van Uvex worden voornamelijk in Duitsland geproduceerd. De producten van Uvex bieden een perfecte bescherming, zijn stijlvol en zijn gemaakt van de beste hightech materialen. Uvex blijft continue zoeken naar de nieuwste ontwikkelingen en technologiën om de prestaties van hun producten nog meer te verbeteren.

Uvex fietshelm

U kunt bij het merk Uvex terecht voor kwalitatieve accessoires die u kunt gebruiken tijdens het fietsen. Een ongelukje zit in een klein hoekje en een goede fietshelm ter bescherming van uw hoofd is dus zeer belangrijk. De fietshelmen van dit merk zijn voorzien van alle keurmerken waar een goede helm aan moet voldoen.

Uvex fietsbril

Met een goede fietsbril heeft u geen last van de felle zon en worden uw ogen beschermd tegen harde windvlagen en beestjes. De fietsbrillen van Uvex zijn in verschillende modellen beschikbaar waardoor er voor ieder een geschikte fietsbril beschikbaar is.