Wielerkleding

Goede fietskleding is essentieel tijdens het fietsen. Op Fietstoebehoren.nl vindt u een groot assortiment fietskleding van verschillende hoogwaardige merken. U vindt hier onder andere fietsshirts, fietsjacks, fietsbroeken, fietssokken en onderkleding. Waar u op moeten letten bij het aanschaffen van fietskleding is dat de naden niet op de huid gaan irriteren. Daarnaast moet de fietsbroek of fietsshirt goed passend zitten zodat deze niet gaat schuiven. Meer advies? Neem dan eens een kijkje op onze adviespagina!

Fietsshirts

Verschillende merken fietsshirts voor zowel de fanatieke- als recreatievefietser om de fietssport optimaal te kunnen ervaren. Het is belangrijk om een goed fietsshirt te kopen dat ventileert, maar ook licht ademt. Goed materiaal zorgt er namelijk voor dat u prettiger fietst en daardoor een betere prestatie neerzet. Fietstoebehoren.nl biedt u daarom dames fietsshirts en heren fietsshirts van uitstekende kwaliteit aan.

Fietsbroeken

Een fietsbroek behoort tot de basisuitrusting van een wielrenner. Het is daarom belangrijk om een goede fietsbroek te kiezen die comfortabel zit en wendbaar is. Met de fietsbroeken van Agu, Avento en Santini zit u altijd goed in het zadel. Fietstoebehoren.nl beschikt over een uitgebreid assortiment lange- en korte fietsbroeken.

Fietsjas

Het is vanzelfsprekend dat de juiste uitrusting van groot belang is tijdens het fietsen. In de herfst- en wintermaanden kan het daarom aangenaam zijn om een fietsjas over uw fietsshirt aan te trekken. Het is van belang dat uw fietsjas de juiste pasvorm heeft. Op Fietstoebehoren.nl vindt u zowel fietsjassen voor dames als voor heren.

Fietssokken

Tijdens het wielrennen, mountainbiken of lange afstandstochten op de fiets is het van belang dat uw voeten gekoeld en fris blijven. Fietstoebehoren.nl heeft een assortiment aan topmerken, zoals: Agu, Avento, Falke en Sidi fietssokken. Daarnaast kunt u ook kiezen voor speciale compressie sokken die er voor zorgen dat de doorbloeding van uw benen optimaal blijft.

Fietshandschoenen

Fietstoebehoren.nl heeft een ruim assortiment fietskleding en hier kunnen de fietshandschoenen voor dames en heren natuurlijk niet missen. Wanneer u een lange fietstocht aan het maken bent, is het van belang dat u voldoende grip houdt op het stuur. Naast dat een fietshandschoen comfortabel zit, beschermt het ook uw handen tegen blaren en eventuele valpartijen. Voor andere handige accessoires kunt u ook een kijkje nemen op onze andere pagina's.