Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Activiteit
Opties Fietshelm
Minimale hoofdomtrek (cm)
Maximale hoofdomtrek (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Fietshelm Racefiets

Tijdens het fietsen is het natuurlijk van groot belang dat u beschikt over een goede fietshelm. Op Fietstoebehoren vindt u zo'n helm. Deze fietshelmen zijn afkomstig van hoogwaardige merken zoals bijvoorbeeld Agu, Limar en Uvex. De helmen zijn te verkrijgen voor dames én heren. Tevens wordt er ook onderscheid gemaakt tussen helmen voor bijvoorbeeld mountainbikes, racefietsen of stadsfietsen. Zo vindt u gegarandeerd voor elke gelegenheid een helm die bij u past!

Racefiets helm

Bent u op zoek naar een goede dames fietshelm voor tijdens uw fietstocht? Dan zit u bij Fietstoebehoren aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk een mooie collectie aan helmen geschikt voor dames en heren. De helmen zijn gemaakt door verschillende kwaliteitsmerken zoals Limar, Agur en Oakley. Tevens zijn ze ook verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals bijvoorbeeld blauw, geel of rood.

Fietshelm racefiets dames

Fietst u vaak ritten en bent u op zoek naar een goede en stevige helm hiervoor? Zoek dan niet verder en neem een kijkje tussen ons assortiment aan dames helmen voor de racefiets. Deze fietshelmen zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk weerstand heeft tijdens het fietsen maar u tegelijkertijd wel optimale bescherming heeft. Zo haalt u het beste uit uzelf zonder dat u kans maakt op vervelend letsel.

Fietshelm racefiets heren

Een goede fietshelm is een item dat zeker niet mag ontbreken in de collectie van een fietsliefhebber. Niet alleen zorgt deze voor bescherming, het zorgt er tevens ook voor dat u minder weerstand heeft en u dus sneller kan fietsen. Bij Fietstoebehoren heeft u een ruime keuze aan fietshelmen voor heren afkomstig van verschillende kwaliteitsmerken. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment.