Geschikt voor
Levertijd

POC fietsbril

POC fietsbrilPOC heeft verschillende stijlvolle zonnebrillen en goede fietsbrillen in het assortiment. U kunt kiezen uit hippe of meer praktische monturen. Populaire fietsbrillen zijn de POC Crave en POC Do Blade. Het voordeel aan deze brillen is dat de lens verwisselbaar is. Zo kunt u makkelijk afwisselen tijdens verschillende weersomstandigheden. De brillen zijn gemaakt van sterk grillamide, dat bestand is tegen vallen. Een POC fietsbril is een echte toevoeging aan uw zonnebrillencollectie!

POC Zonnebril

De POC fietsbrillen en zonnebrillen zijn erg innovatief. De brillen hebben een verwisselbare lens die u kunt aanpassen aan verschillende weersomstandigheden. Daarnaast zijn de brillen gemaakt van sterk grillamide, dat goed bestand is tegen stevige stoten. De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

POC Do Blade

Een populaire fietsbril van POC is de POC Do Blade. Deze zonnebril heeft een brede lens die verwisselbaar is. Handig in verschillende weersomstandigheden. Daarnaast is de bril voorzien van een anti-slip montuur zodat deze goed blijft zitten tijdens het fietsen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren monturen en lenzen.