Geschikt voor
Kleur
Lenskleur
Prijs
Levertijd

Fietsbril kind

Lekker fietsen met de kids is een heerlijke dag besteding. Bij het fietsen is een fijne fietsbril erg handig. Een fietsbril beschermt uw kind namelijk tegen de zon, wind, zand of bijvoorbeeld rondvliegende insecten. Wij hebben een divers assortiment met fietsbrillen voor kids. Wie bieden enkel de beste en zeer kwalitatieve brillen aan van diverse topmerken zoals een Oakley fietsbril, POC Fietsbril en Agu fietsbril. Het assortiment voor kinderen is groot waardoor er een goede fietsbril voor ieder kind te vinden is.

Kinder fietsbril

Voor kinderen is fietsen hartstikke leuk en het wordt nog leuker als er een perfecte kinder fietsbril bij komt kijken. In ons assortiment vind u een ruim aanbod aan de beste fietsbrillen voor kinderen. De brillen voor kinderen beschermen de ogen van uw kind tijdens het fietsen en voorkomen irritatie. De brillen die wij aanbieden zijn van hoge kwaliteit, grote functionaliteit en hebben ook nog een fraai design.

Uvex fietsbril kind

Het merk Uvex heeft voor kinderen prachtige fietsbrillen. De fietsbrillen voor kinderen van het topmerk Uvex beschermen de ogen van uw kind tegen UV-licht. Dit kwaliteitsmerk is wereldwijd bekend en streeft continu naar meer innovatie.

Fietsbril kind met antislip montuur

Tijdens het fietsen is het niet prettig als de bril van de neus van uw kind glijdt. Daarom bieden wij ook speciale brillen aan waarin een anti-slip technologie is verwerkt. Deze brillen glijden niet af en zijn de perfecte oplossing.