Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Sluiting
Bevestiging
Opties
Verstevigde hiel
Verstelbare hiel
Zool Fietsschoen
Prijs
Levertijd
Korting

MTB Schoenen

Mountainbike schoenen zijn essentieel om goed te kunnen mountainbiken. Wanneer u door natte en modderige bospaden rijdt is het van belang dat uw voeten goed beschermd zijn. Een mountainbike schoen moet goed aansluiten op uw voet, zodat deze water- en wind buiten houdt. Daarnaast is het van belang dat uw schoenen goede grip hebben op de pedalen. In het geval van modderige en natte omstandigheden is het verstandig om spikes te monteren achter de eerste set vaste noppen. De mountainbike schoenen op Fietstoebehoren.nl zijn voorzien van zowel een gesp als klittenband. Hieronder vindt u het gehele assortiment in mountainbike schoenen. Gebruik de filter aan de linkerkant van deze pagina voor een specifieker zoekresultaat.

Mountainbike schoenen

Speciaal voor zowel de mannelijke als vrouwelijke fanatieke mountainbikers hebben wij een mooi assortiment aan mtb schoenen in de collectie. Vooral bij mountainbike routes is er een grote kans dat uw voet van het pedaal schiet. Dankzij de mountainbike schoenen kunt u genieten van extra grip en extra bescherming aan uw voeten.

Sidi mountainbike schoenen

Onze website bevat een ruime collectie aan mountainbike schoenen van het merk Sidi. Al ruim 55 jaar is dit merk een van de toonaangevende merken binnen de fietssport. De producten van Sidi zijn van hoogwaardige kwaliteit, doordat ze continu bezig zijn met het ontwikkelen en verbeteren van hun producten. De fietsschoenen van Sidi worden beschouwt als betrouwbaar, comfortabel en zijn over het algemeen een lange levensduur toebedeeld. Met het ruime aanbod van Fietstoebehoren.nl vindt u zeker een paar dat bij u past.