Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Sluiting
Bevestiging
Opties
Verstevigde hiel
Verstelbare hiel
Zool Fietsschoen
Prijs
Levertijd
Korting

Fietsschoenen heren

De juiste fietsschoenen zijn van essentieel belang tijdens het fietsen. Op Fietstoebehoren hebben wij daarom hoogwaardige fietsschoenen voor heren en dames. De beste fietsschoenen zijn afkomstig van topmerken. Daarom bieden wij onder andere van Sidi Fietsschoenen, Fizik fietsschoenen en Agu fietsschoenen. Deze fietsschoenen zijn stuk voor stuk van uitmuntende kwaliteit, hebben een prachtige uitstraling en ondersteunen u bij het fietsen.

Heren Fietsschoenen

Deze zomer kunt u weer lekker op pad met de fiets en dat gaat het beste met de juiste accesoires. Op Fietstoebehoren vindt u de beste fietsschoenen voor heren. Deze schoenen zijn er in verschillende maten, kleuren en modellen. Zo zijn er diverse wielrenschoenen voor heren van merken zoals Sidi, Fizik en Agu. Ook hebben wij een ruime collectie mountainbike schoenen voor heren.

Wielrenschoenen heren

Wij bieden op Fietstoebehoren de beste wielrenschoenen voor heren aan. Deze schoenen kunt u vaak monteren aan de trappers van uw fiets zodat u meer kracht kunt zetten. De heren wielrenschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen. Ons grote assortiment zorgt ervoor dat er altijd een wielrenschoen is die bij u past. Er zijn schoenen van topmerken als Sidi, Agu en Fizik. Met onze wielrenschoenen bent u klaar om op sportieve zomerse fietstochten te vertrekken.

MTB schoenen heren

Mountainbiken is een intensieve sport en om dit nog leuker en makkelijk te maken zijn de juiste schoenen van goot belang. Sidi, Fizik en Agu staan voor u klaar om u te voorzien van de beste MBT schoenen. De mountainbike schoenen zijn er in bijzonder veel uitvoeringen. Er is genoeg keuze in ons grote assortiment top MBT schoenen.