Fietshelm heren

Fietstoebehoren biedt een mooie en uitgebreide collectie fietshelmen die geschikt zijn voor heren. De aangeboden fietshelmen zijn afkomstig van hoogwaardige merken zoals bijvoorbeeld POC, Uvex en Limar. Tevens zijn er voor elke fiets speciale fietshelmen aan te schaffen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit helmen voor een mountainbike, tijdritfiets, racefiets of stadsfiets. Verder heeft u ook de keuze uit verschillende soorten, maten en kleuren.

1 - 160 van 552

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
 

1 - 160 van 552

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Heren fietshelm

Een heren fietshelm voldoet aan alle veiligheidseisen, waardoor u veilig op pad kunt. Of dit nu op de weg of in het bos is, goede bescherming is altijd belangrijk! In ons assortiment vindt u enkel topmerken als POC, Uvex, Limar, Oakley en Agu!


Fiethelm heren MTB

Een mountainbike helm is van essentieel belang als u gaat mountainbiken. Deze zorgt er namelijk voor dat uw hoofd voldoende bescherming krijgt tijdens het fietsen en u geen letsel oploopt. Naast dat zorgt een goede helm ook ervoor dat u minder weerstand ervaart tijdens het fietsen en hierdoor dus een betere rit rijdt. Bekijk de mogelijkheden op onze website!


Fietshelm heren racefiets

Bent u op zoek naar een goede fietshelm voor op de racefiets? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op de pagina van Fietstoebehoren. Hier wordt een uitgebreide collectie aan helmen voor de racefiets aangeboden van hoogwaardige merken zoals Limar, Oakley en Uvex. Met deze merken bent u ervan verzekerd dat u de beste kwaliteit heeft en producten met een lange levensduur.