Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

MTB Accessoires dames

Naast het hebben van goede fietskleding is het ook belangrijk om goede accessoires te dragen tijdens het mountainbiken. Op Fietstoebehoren wordt een uitgebreid assortiment aan accessoires aangeboden die het comfort tijdens een fietstocht vergroten. Denk hierbij aan petjes, bandana´s, hoofdbanden en meer. Alle producten die worden aangeboden zijn van hoogwaardige merken zoals Castelli, Santini en POC. Deze merken staan erom bekend producten te leveren van de beste kwaliteit.

Mountainbike accessoires dames

Met de juiste accessoires wordt u mountainbike ervaring een stuk aangenamer. Met de juiste accessoires kunt u genieten van meer bescherming en comfort. Door gebruik te maken van een pet wordt o bijvoorbeeld beschermt tegen de felle zon en zorgt daarnaast dat overmatig zweet niet in uw ogen terecht komt. Kijk snel naar bovenstaande pagina om te kijken hoe u uw mountainbike ervaring nog leuker kunt maken!

MTB helmmuts

Een goed helmmuts kan niet ontbreken bij de echte mountainbike liefhebber. De muts is erg functioneel en vergroot het comfort tijdens het fietsen. Zo zorgt de muts ervoor dat zweet goed wordt opgevangen en niet in de ogen terechtkomt. Verder beschermt de helmmuts tegen koude wind en zorgt het ervoor dat insecten niet in uw haren terechtkomen. De muts past tevens makkelijk onder elke fietshelm.

MTB hoofdband

Door het dragen van een goede hoofdband zorgt u ervoor dat u het optimale comfort heeft tijdens het fietsen. Deze band zorgt er namelijk voor dat uw oren lekker warm blijven tijdens het fietsen en u geen last krijgt van zweet in uw ogen. De hoofdbanden aangeboden bij Fietstoebehoren zijn van de beste kwaliteit en uitermate geschikt voor de mountainbike liefhebber. Neem snel een kijkje in het assortiment!

MTB bandana

Op Fietstoebehoren vindt u tevens een mooie collectie aan bandana´s voor tijdens het mountainbiken. Deze bandana´s zorgen er voor dat uw meer comfort ervaart tijdens het fietsen. Door de bandana zit uw helm steviger om uw hoofd zit wat natuurlijk fijner aanvoelt. Verder zorgt het ervoor dat zweet niet in uw ogen terechtkomt. De bandana´s zijn makkelijk te verstellen zodat hij de perfecte pasvorm heeft.