Geschikt voor
Kleur
Serie
Activiteit
Opties Fietshelm
Minimale hoofdomtrek (cm)
Maximale hoofdomtrek (cm)
Prijs
Levertijd

POC fietshelm

POC fietshelmPOC staat bekend om hun kwalitatief goede en innovatieve fietshelmen. POC ziet het als hun missie om zoveel mogelijk ongelukken te voorkomen en levens te redden. De helmen zijn voorzien van innovatieve technologieën om de hersenen te beschermen bij een val. POC werkt samen met deskundigen op het gebied van sportgeneeskunde, hersenwetenschap, fietssporten en ervaringsdeskundigen. Op deze manier ontwikkelen ze de meest veilige helmen voor tijdens het mountainbiken, wielrennen of racefietsen. De POC fietshelmen hebben daarnaast een stoer en strak design en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Meer weten over POC? Bekijk dan eens onze POC adviespagina.

POC Helmets

POC is een innovatief merk op het gebied van fietskleding. In hun helmen gebruiken ze verschillende innovatieve technologieën om de helmen zo veilig mogelijk te maken. De helmen zijn niet alleen erg veilig, maar ook aan het design is gedacht. Alle POC fietshelmen hebben een stoer en strak uiterlijk en zijn verkrijgbaar in mooie kleuren.

POC Octal

De POC Octal is een handige en veelzijdige fietshelm. De helm beschermt uw hoofd optimaal tijdens het fietsen en is door het materiaal lichtgewicht en ventilerend. U kunt de helm vastmaken met verstelbare bandjes en kiezen uit verschillende kleuren en maten. Naast de POC Octal verkoopt fietstoebehoren ook de Octal X, welke is voorzien van het SPIN-systeem.

POC Tectal

De Tectal fietshelm is een lichtgewicht fietshelm die u kunt dragen tijdens het mountainbiken. De helm zit erg comfortabel en is erg ventilerend. U kunt kiezen uit verschillende maten en kleuren. De Tectal fietshelm heeft een verstelbare sluiting en voor beter zichtbaarheid zijn reflecterende elementen aangebracht.