POC

alle producten van POC

Het Zweedse topmerk POC bestaat sinds 2005 en heeft in een zeer korte tijd de markt veroverd met haar innovatieve producten. Vanuit de gedachte om levens te redden en de gevolgen van ongelukken in de sportwereld te beperken, is POC in eerste instantie zich gaan richten op het ontwerpen van helmen voor professionele sporters. Vanuit daar is een hele lijn ontstaan met diverse veiligheidsproducten voor sporters. De helmen en brillen van POC voldoen niet alleen aan de hoogste veiligheidsnormen maar zijn ook prachtig ontworpen.
 

POC collectie

De POC collectie op de site van Fietstoebehoren bestaat uit een ruim assortiment aan fietshelmen, fietsbrillen en fietskleding. Met de producten van POC bent u goed voorbereid wanneer u gaat beginnen aan een fietstocht. Voor meer informatie over de producten en het merk POC kunt u een kijkje nemen op onze adviespagina over dit merk.

POC fietshelm

Voor een betrouwbare helm tijdens het mountainbike en racen kunt u altijd terecht bij de fietshelmen collectie van POC. Het dragen van een helm wordt altijd aangeraden wanneer u met een flinke snelheid de weg op gaat of door het bos gaat crossen. Neem een kijkje in de POC collectie voor veiligheid en comfort!

POC fietsbril

Op zoek naar een fijne fietsbril? Dan bent u bij het merk POC aan het juiste adres. De fijne sport zonnebrillen van dit merk blijven goed op uw hoofd zitten en zorgen ervoor dat u niet verblind wordt door de zon. De brillen zien er ook nog eens mega stoer en stijlvol uit.