Alle POC producten

POC is een sportmerk dat is opgericht in 2005. Het Zweedse kwaliteitsmerk heeft als doel om zo veel mogelijk ongelukken te voorkomen en daarmee schade te beperken. Om deze reden heeft POC een uitgebreide collectie met de beste kleding, bescherming en accessoires. Alle producten zijn gemaakt van stevige materialen, zodat deze niet alleen lang tijd mee blijven gaan, maar ook een optimale bescherming bieden. Met de producten van POC bereidt u uzelf optimaal voor op uw volgende fietstocht! Wilt u meer weten over het merk POC? Klik dan hier.

POC fietskleding

Fietskleding is belangrijk voor iedere fietser. Of u nu houdt van mountainbiken, wielrennen of een echte tijdrit fietser bent, fietskleding is altijd nodig. Omdat er veel verschillende type fietsers zijn en ieder zijn eigen smaak en eisen heeft, biedt POC een uitgebreide collectie fietskleding aan, in een tal van soorten, modellen, kleuren en maten. Zo vindt u gegarandeerd een item dat het beste bij uw fietsuitrusting past. Neem snel een kijkje in de POC fietskleding collectie en vindt uw favoriet!

POC fietshelmen

Een fietshelm is een van de belangrijkste onderdelen van uw fietsoutfit. Een helm biedt optimale bescherming tijdens een eventuele valpartij. Het is daarom van belang dat u een kwalitatief goede helm draagt en deze ook vervangt na een valpartij. POC heeft een uitgebreide collectie kwaliteitshelmen. Of u nu op zoek bent naar een mountainbike helm, een wielren helm of iets anders, POC heeft een ruime keus voor iedere fietser.

POC fietsbril

Een fietsbril is essentieel bij een fietsoutfit, omdat het erg veel comfort biedt en ook zeker net zo veel bescherming. Een fietsbril zorgt ervoor dat uw ogen beschermd zijn tegen de UV-straling buiten en houdt bovendien het water en vuiligheid uit uw ogen. In extreme gevallen beschermt het u zelfs tegen steentjes en andere gevaarlijke dingen. POC heeft om deze redenen een ruim assortiment fietsbrillen voor ieder type fietser bestaande uit onder andere de bekende Do Blade serie.

POC fietshandschoenen

Fiets u zonder fietshandschoenen? Neem dan zeker eens een kijkje in het assortiment handschoenen van POC. Dit Zweedse kwaliteitsmerk heeft namelijk een grote collectie met verschillende soorten. Er wordt onderscheid gemaakt in type fietser en ook in weertype. Op deze manier vindt u gegarandeerd handschoenen die bij u passen. De voordelen hiervan zijn dat u met meer comfort fietst en ook dat uw handen beter beschermd zijn tijdens een eventuele valpartij.

POC bescherming

Veiligheid is natuurlijk essentieel tijdens iedere fietstocht. Of u nu met een mountainbike door de bossen vliegt of op een wielrenfiets door de straten crost, bescherm uzelf goed. POC biedt een ruime collectie beschermende kleding aan bestaande uit onder andere backprotectors, kniebeschermers, arm- en beenbeschermers, helmen en nog veel meer. Wacht niet langer met uzelf beschermen en bekijk direct het volledige aanbod beschermende kleding van het Zweedse topmerk POC.