Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Santini

Santini

Het Italiaanse merk Santini is een kwaliteitsmerk op het gebied van fietskleding. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het produceren van kwalitatieve fietskleding. De producten van Santini worden met zorg met de hand gemaakt. Santini staat garand voor meer plezier bij het fietsen. Het assortiment van Santini is zeer uitgebreid. Of het nu gaat om fietsbroeken, fietsshirts, been- en armwarmers of fietssokken, hier vindt u het allemaal! Voor meer informatie over Santini kunt u ook een kijkje nemen op onze Santini Adviespagina.

Santini Fietshandschoenen

Een belangrijk onderdeel van het assortiment van Santini bestaat uit fietshandschoenen. Fietshandschoenen zijn erg belangrijk als u een sportfietser bent. Santini fietshandschoenen geven meer grip op het stuur, daarnaast bieden de handschoenen comfort tijdens een lange rit. De handschoenen voorkomen blaren en bieden bescherming bij een valpartij. De padding dient op de goede plek te zitten voor een optimale bescherming. Voor zowel mannen als vrouwen biedt Santini de beste fietshandschoenen.

Santini Fietsshirt

Bij de beste fietsshirts van Santini is er keuze uit lange mouwen, korte mouwen en mouwloze modellen. De shirts van Santini zijn altijd vochtregulerend en ademend. Kijk welk shirt bij u past, er zijn verschillende kleuren en verschillende maten beschikbaar. Kies een shirt dat een geschikte pasvorm heeft voor jou, want dit kan grote invloed hebben op het plezier van de fietstocht. Er is een diverse Santini collectie waar voor iedere fietser wat wils tussen zit. Kijk ook eens naar de speciale Lotto Jumbo.

Santini Beenwarmer

Santini Beenwarmer, soms ook beenstuk genoemd, is ideaal om te hebben als sportfietser. Een verstandige aanvulling op de outfit iedere fietser, omdat u zo voorbereid bent op wisselende weersomstandigheden. Het voordeel van een beenwarmer is namelijk dat u kleding mogelijkheden worden vergroot. Wanneer de temperatuur te hoog wordt trekt u immers de beenwarmers eenvoudig uit. Ook met een korte broek kunt u dan zorgeloos fietsen in koudere omstandigheden!