Fietshelm

Een goede fietshelm is essentieel om goed beschermd te worden. Het verkleint het risico op hoofdletsel bij een ongeluk. Het straatbeeld is de afgelopen jaren dan ook sterk veranderd. Niet alleen kinderen dragen fietshelmen, maar ook steeds meer volwassenen. Alle fietshelmen in het assortiment zijn goedgekeurd en de materialen zijn de afgelopen jaren steeds sterker en lichter geworden. Fietstoebehoren heeft een assortiment van kwalitatief zeer goede fietshelmen in verschillende maten, waardoor er een geschikte fietshelm is voor iedereen. Klik op de onderstaande producten voor meer informatie over de fietshelmen.

1 - 80 van 202

 
Fietshelm Bobike Pilot
SALE

Fietshelm Bobike Pilot

€ 29,95

€ 24,95

1 - 80 van 202

Wielrenhelm

Fietstoebehoren heeft een groot scala aan helmen van topmerken zoals Agu, POC, Oakley, Limar en Abus. De helmen van deze merken kenmerken zich door de hoge kwaliteit en zullen uw hoofd dan ook optimaal beschermen bij een val. Fietstoebehoren heeft diverse soorten fietshelmen in haar assortiment opgenomen, waaronder racefiets helmen, mountainbike helmen en tijdrithelmen. Op deze pagina vindt u de volledige collectie.


Fietshelm Racefiets

Een racefiets fietshelm onderscheidt zich door de aerodynamische vormgeving. Deze helmen zijn erop gericht om een goede bescherming te bieden en tegelijkertijd minimale weerstand te veroorzaken. Racefiets fietshelmen worden doorgaans gedragen tijdens het wielrennen. Onze collectie racefiets fietshelmen bestaat uit topmerken zoals Uvex, POC, Oakley, Limar en Agu.


MTB helm

Het verschil tussen een wielrenhelm en een mtb helm, oftewel een mountainbike helm, is dat de laatste de mogelijkheid heeft tot een klep voor op de helm. Deze klep zorg ervoor dat vuil en zand wat tijdens het mountainbiken opspringt niet in de buurt van uw ogen komt. Een mtb helm wordt gemaakt van stevige (lichtgewicht) materialen, zodat u met een gerust gevoel over de heuvels kunt blijven crossen.


Tijdrithelm

Een tijdrithelm is een fietshelm die speciaal is ontwikkeld om u te helpen bij het neerzetten van een zo hoog mogelijke prestatie tijdens tijdritten zoals een triatlon. Een tijdrit heeft een speciale aerodynamische vorm, waardoor u niet meer wind vangt dan noodzakelijk is. Tijdrithelmen worden daarnaast gemaakt van lichtgewicht materialen, zijn doorgaans voorzien van een vizier en zijn uitgerust met een ventilatiesysteem.


Verder bestaat ons assortiment uit: