Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Ortlieb

Ortlieb


Het Duitse merk ORTLIEB is specialist in het ontwerpen van tassen van hoogwaardige kwaliteit. De tassen zijn zowel te gebruiken op de fiets als tijdens het reizen. De tassen van ORTLIEB beschikken over hermetische afsluitsystemen en zijn hierdoor erg functioneel. ORTLIEB besteedt daarnaast veel zorg aan duurzaamheid, waardoor de tassen een lange levensduur hebben. Naast de hoge kwaliteit beschikken de producten van ORTLIEB ook over een mooi en strak design. De tassen van ORTLIEB bieden u dus jarenlang plezier. Klik hieronder op de producten voor meer informatie en specificaties.

ORTLIEB Tassen

Kwaliteitsmerk ORTLIEB staat bekend om het ontwikkelen van tassen met fantastisch design en hoge functionaliteit. Kenmerkend voor het merk zijn de tassen met hermetische sluitsystemen zoals een waterdichte ritssluiting of een rolsluiting. De tassen van ORTLIEB hebben een lange levensduur, waardoor u jarenlang plezier kunt beleven aan de producten. In de linkerkolom kunt u selecteren op model, materiaal, kleur en inhoud.

ORTLIEB fietstassen

ORTLIEB heeft hoogwaardige en prachtige fietstassen met een mooi designs. De tassen zijn geschikt voor vele fietsen en zorgen dat uw spullen netjes en droog worden vervoerd. Alle fietstassen van ORTLIEB zijn namelijk waterdicht en voorzien van een goede sluiting. Daarnaast is er ook variatie in grote en functionaliteit gekeken naar wat u wilt vervoeren. Bekijk snel alle ORTLIEB tassen en vindt uw favoriet.