Alle Ortlieb Producten

In 1982 werd ORTLIEB in Duitsland opgericht. De ruime collectie bestaat uit fietstassen, zadeltassen, bevestigingssystemen en vele andere producten. De producten kenmerken zich door een stevige sluiting en de waterdichte eigenschappen. ORTLIEB is niet meer weg te denken uit de fiets- en outdoormarkt.

ORTLIEB Fietstas

De waterdichte fietstassen van ORTLIEB zijn een musthave voor elke fietser. De lichte fietstassen zijn niet alleen van een goede kwaliteit, maar ook waterdicht. Zo, kunt u droog uw spullen met de fiets vervoeren naar uw eindbestemming. Ontdek de uitgebreide collectie en kies uw favoriete kleur.

ORTLIEB Back Roller

De Back Roller fietstassen van ORTLIEB zijn erg geliefd en verkrijgbaar in allerlei kleuren en afmetingen. Alle fietstassen zijn waterdicht en eenvoudig om aan uw fiets te monteren. Neem uw spullen gemakkelijk mee met een Back Roller fietstas van ORTLIEB!

ORTLIEB Office Bag

Bent u op zoek naar een fietstas om mee te nemen naar kantoor? De Office Bag collectie van ORTLIEB bestaat uit verschillende fietstassen die perfect zijn om kantoorbenodigdheden mee te nemen. De tassen zijn voorzien van een handige draagriem, dus u neemt de tas eenvoudig mee naar binnen.

ORTLIEB Commuter

Wilt u een fietstas aanschaffen om met de fiets naar het werk te kunnen? Ontdek dan de Commuter fietstassen van ORTLIEB. Deze fietstassen zijn niet alleen waterdicht, maar ook ruim genoeg voor al uw spullen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Welke fietstas neemt u mee naar uw werk?

Alles over ORTLIEB

Van fietstassen tot draagzakken, bij ORTLIEB kunt u terecht voor alles wat u nodig hebt voor uw fiets. Alle producten zijn van een uitstekende kwaliteit, worden gekenmerkt door de waterdichte eigenschappen en geproduceerd in Duitsland. Wilt u hier meer over weten? Lees hier alles over het merk ORTLIEB.