AGU Fietsbril

AGU Fietsbril

AGU fietsbrillen zijn zeer populair dankzij de hoogwaardige kwaliteit en de schitterende designs. Een AGU fietsbril beschikt in veel gevallen over een verwisselbare lens, waardoor u de fietsbrillen van AGU ook kunt gebruiken bij wisselende weersomstandigheden. Benieuwd welke AGU fietsbril het beste bij u past? Neem hieronder dan snel een kijkje in de collectie en kies uit diverse soorten, kleuren en modellen.

AGU fietsbril

Bent u op zoek naar een AGU fietsbril? Dan bent u bij Fietstoebehoren aan het juiste adres! Hier vindt u AGU fietsbril die zeer geschikt zijn om te dragen tijdens activiteiten zoals mountainbiken en wielrennen. De AGU fietsbrillen sluiten fijn aan op het gezicht en zijn van stevige kwaliteit. Bovendien optimaliseren AGU brillen het zicht op de weg. Deze mogen dan ook zeker niet ontbreken in uw uitrusting.

AGU Foss fietsbril

De AGU Foss fietsbril zorgt ervoor dat u ten alle tijden een optimaal zicht heeft op de weg. De AGU Foss collectie is gemaakt van grilamide. Dit materiaal zorgt ervoor dat zelfs na een flinke val nog gewoon uw bril op kunt zetten, zonder dat deze schade heeft. De glazen van de AGU Foss zijn bovendien verwisselbaar, zodat u zelfs bij veranderende weersomstandigheden een goed zicht blijft behouden.

AGU Takatsu fietsbril

De AGU Takatsu collectie bestaat uit fietsbrillen die zowel voor dames als voor heren geschikt zijn. De AGU Takatsu fietsbrillen hebben anti-allergene pootjes en worden geleverd inclusief drie verschillende lenzen. Dit is ideaal bij wisselende weersomstandigheden. De flexibele pootjes van de AGU Takatsu fietsbril zorgen ervoor dat de fietsbril erg comfortabel aansluit op uw gezicht. Een aanwinst voor uw sportuitrusting!

AGU Medina fietsbril

De AGU Medina fietsbrillen collectie bestaat uit een aantal veelzijdige fietsbrillen van hoogwaardige kwaliteit. De AGU fietsbrillen ehbben een sterk frame en zijn bovendien fotochromatisch. Dit betekent dat de lenzen van de AGU Medina zich automatisch aanpassen aan de lichtsterkte. Zo heeft u altijd ene uitstekend zicht op de weg. De AGU Medina fietsbril heeft verwisselbare lenzen die zijn voorzien van een UV-400 certificering.