Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Fietskarren

Bij Fietstoebehoren vindt u fietskarren van gerenommeerde merken waaronder het topmerk Thule. Er zijn fietskarren voor het vervoeren van kinderen of bagage in diverse prijsklassen, kleuren en maten. De multifunctionele kinderwagens zijn niet alleen te gebruiken als fietskar maar kunnen gebruikt worden voor verschillende sportieve activiteiten zoals wandelen, joggen, hiken of zelfs langlaufen. Met deze geweldige karren kunt u alle kanten op.

Fietskar

Op deze pagina vindt u een handig overzicht van ons assortiment aan fietskarren. Een fietskar kunt u eenvoudig gebruiken om uw kinderen of uw huisdieren met de fiets te vervoeren. Dankzij de handige snufjes zitten uw kinderen veilig opgeborgen en vaak ook nog eens helemaal droog. Welke kar voor u geschikt is afhankelijk waar u de kar voor gaat gebruiken. Klik snel op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over onze fietskarren.Fietskar onderdelen

Op zoek naar een onderdeel om uw fietskar mee te maken of beter vast te zetten? Dat kan met de fietskar onderdelen op deze pagina. Kijk goed naar het merk van uw kar voordat u een aankoop plaatst. Voor meer informatie over ons assortiment kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.