Nalini

Nalini

Kwaliteitsmerk Nalini staat erom bekend dat ze al jaren wielerkleding produceren van de beste kwaliteit. Hun collectie bestaat uit onder andere fietsbroeken, fietsshirts en fietshandschoenen. Deze zijn beschikbaar in varianten voor dames én heren. Als u opzoek bent naar goede kwaliteit dan zit u bij Nalini aan het juiste adres!

Nalini Fietsshirts

Met de fietsshirts van Nalini weet u zeker dat u de beste kwaliteit draagt en dat u een shirt heeft dat erg lang meegaat. De fietsshirts van Nalini zijn gemaakt van fijne materialen. Ook zijn ademend, hebben ze een goede pasvorm en zitten daardoor ook nog eens erg comfortabel. Neem een kijkje op de pagina om het assortiment te bekijken!

Nalini Fietsbroeken

Om ervoor te zorgen dat uw fietstocht nog comfortabel wordt, biedt Nalini een ruim assortiment aan fietsbroeken aan. Doordat deze broeken een fijne pasvorm hebben heeft u geen last van zadelpijn of andere klachten tijdens het fietsen. Tevens zijn de broeken te verkrijgen met of zonder bretel!

Nalini Fietshandschoenen

Tijdens het fietsen is het natuurlijk belangrijk dat uw handen goede bescherming krijgen. Met de handschoenen van Nalini krijgt u deze bescherming! De handschoenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden tevens ook nog voldoende grip en warmte!

Nalini Accessoires

Het hebben van goede accessoires tijdens het fietsen is natuurlijk ook van essentieel belang. Vooral tijdens de koude maanden is het belangrijk warm te blijven. Nalini biedt een collectie aan armwarmers, beemwarmers en overschoenen aan om ervoor te zorgen dat u geen last krijgt van de kou!

Nalini Onderkleding

Tijdens de koude dagen in Nederland is het van belang dat u warm blijft tijdens het fietsen. Dat kan niet alleen met normale fietsshirts. Daarom biedt Nalini een collectie aan onderkleding aan die ervoor zorgen dat u lekker warm blijft tijdens uw fietstocht!