Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Hoogte
Acitiviteit
Prijs
Levertijd
Korting

Fietssokken

Naast een goede fietsbroek, fietsshirt en handschoenen, is het ook zeker van essentieel belang om over goede fietssokken te beschikken. Op Fietstoebehoren vindt u deze. Hier wordt namelijk een ruim aanbod aan fietssokken aangeboden gemaakt door hoogwaardige merken zoals Castelli, Sealskinz en Sidi. De sokken zijn te verkrijgen in hoge en lage varianten en ook beschikbaar in verschillende materialen zoals bijvoorbeeld polyamide, nylon en polypropeen.

Wielrensokken

Het belang van een goede wielrensok is enorm. Het is namelijk van belang dat deze aansluit op het jaargetijde, zodat u nooit koude voeten heeft. Daarnaast hebben goede wielrensokken een betere vochtregulatie, waardoor het vocht niet in uw sok blijft zitten en ook na een flinke rit de sokken nog altijd goed aanvoelen. Tot slot is het uiteraard ook van belang dat de naden van de sokken goed zijn afgewerkt, zodat deze naden niet knellen of irriteren wanneer uw voeten in de strakke wielren- of mountainbikeschoenen zitten.

Castelli fietssokken

Bent u op zoek naar goede en comfortabele fietssokken voor tijdens het fietsen? Dan zit u bij Fietstoebehoren aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk een uitgebreide collectie aan fietsokken aan van kwaliteitsmerk Castelli. Dit bekende sportmerk produceert al jaren sportkleding van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur.