Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Waterdicht
Gebruik handschoenen
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

MTB handschoenen dames

Naast het hebben van goede shirts en broeken, is het hebben van goede MTB handschoenen natuurlijk ook erg belangrijk. Een goed paar handschoenen zorgt er namelijk voor dat uw een betere grip heeft en dat schokken optimaal worden geabsorbeerd. Een opvallend detail aan MTB handschoenen is dat deze vaak voorzien zijn van gesloten vingertoppen, zo krijgt u geen last van natte vingertoppen. Neem hieronder een kijkje tussen onze mooie collectie MTB handschoenen.

Mountainbike handschoenen dames

Door MTB handschoenen te gebruiken zorgt u ervoor dat u meer grip op uw stuur heeft tijdens een mountainbike tocht. De handschoenen nemen schokken ook beter op, zorgen dat u geen natte of koude handen krijgt en zorgen tevens ook nog voor bescherming. De handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

MTB Winter Handschoenen Dames

Tijdens de koudere winterdagen is het natuurlijk van essentieel belang dat u beschikt over goede MTB handschoenen. Een belangrijk aandachtspunt is dat deze handschoenen beschikken over een warme voering en dat er geen wind of regen doorheen komt. Daarnaast is het wel belangrijk dat de handschoenen ademend zijn.

MTB Zomer Handschoenen Dames

Zelfs in het zomerseizoen is het belangrijk om MTB handschoenen te dragen. Zo heeft u een betere grip op uw stuur en ben u extra beschermd. De handschoenen aangeboden op Fietstoebehoren hebben een ademend vermorgen. Zo krijgt u geen last van zweethanden tijdens het fietsen. Bekijk onze collectie!