Fietsschoenen

Goede fietsschoenen zijn cruciaal tijdens het wielrennen. Fietsschoenen zijn vaak licht van gewicht en voorzien van een stijve zool waardoor de kracht over een zo groot mogelijk deel van de voet wordt verdeeld. Daarnaast hebben bijna alle fietsschoenen de montagemogelijkheid om de schoen te bevestigen aan de trappers door middel van een schoenplaatje. Door deze bevestiging kan het been de meeste kracht over brengen naar de wielen van de fiets. Op Fietstoebehoren.nl vindt u een groot assortiment raceschoenen en mountainbikeschoenen in verschillende modellen, kleuren en maten. De verschillende fietsstijlen hebben ieder hun eigen eigenschappen. Bekijk hieronder het hele assortiment fietsschoenen.

1 - 80 van 120

 

1 - 80 van 120

Fiets Schoenen

Fietstoebehoren.nl biedt een groot assortiment fietsschoenen in verschillende, kleuren, maten en modellen, waaronder mountainbike fietsschoenen en racefietsschoenen. Bestellen op Fietstoebehoren.nl is erg eenvoudig. Daarnaast kunt U bij ons veilig betalen via IDEAL en PayPal. Bovendien kunt u er voor kiezen om uw rekening achteraf te betalen. Zo kunt u al genieten van uw nieuwe fietsschoenen en betaalt u pas na 14 dagen.


Wielrenschoenen

Wielrenschoenen zijn doorgaans licht in gewicht en hebben een stevige zool waarmee de kracht over een zo groot mogelijk oppervlak verdeeld kan worden. Om extra kracht te kunnen zetten, beschikken bijna alle wielrenschoenen over een montagemogelijkheid om de schoen te bevestigen aan de trappers door middel van een schoenplaatje. Onze collectie wielrenschoenen bestaat uit topmerken zoals Fizik, Sidi en Agu.


MTB schoenen

Wanneer u over slipperige en modderige bospaden rijdt, wilt u natuurlijk wel dat uw voeten zo goed mogelijk beschermd worden. Een mountainbikeschoen biedt in dit geval een uitkomst. MTB schoenen zorgen voor extra grip en hebben zowel een waterdichte als winddichte werking. Bij mtb schoenen is het soms mogelijk om spikes te monteren achter de eerste set vaste noppen. Op deze manier heeft u extra grip in modder. Op Fietstoebehoren vindt u een ruime keuze aan mtb schoenen van kwaliteitsmerken zoals Sidi, Agu en Fizik. De mtb schoenen zijn verkrijgbaar voor zowel dames als heren.


Schoenplaatjes

Schoenplaatjes mogen uiteraard niet ontbreken wanneer u gaat wielrennen. Een schoenplaatje zorgt er namelijk voor dat u uw schoenen vast kunt klikken in de pedalen. Door uw schoenen vast te klikken in de pedalen, kunt u meer kracht uitoefenen en zorgt niet alleen de neerwaartse beweging voor meer snelheid, maar ook de opwaartse beweging. Let op: zorg er bij het kopen van een schoenplaatje altijd voor dat deze hetzelfde merk hebben als uw pedalen en dat deze hetzelfde type hebben als uw schoenen.


Verder bestaat ons assortiment uit: