Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Sluiting
Bevestiging
Opties
Verstevigde hiel
Verstelbare hiel
Zool Fietsschoen
Prijs
Levertijd
Korting

Sidi Fietsschoenen

Sidi Fietsschoenen

Sidi zorgt dat u de meest optimale fietservaring heeft door u te voorzien van de beste fietsschoenen. De fietsschoenen van Sidi zijn met aandacht en passie voor u ontworpen, om wielersporters te ondersteunen bij het sporten. De schoenen van Sidi helpen iedere wielrenner en mountainbiker om stevig door te trappen. De fietsschoenen van Sidi zijn geschikt voor zowel heren als dames. Bekijk hieronder het grote assortiment.

Sidi wielerschoenen

Sidi is er voor de gepassioneerde wielersporters. Dit zeer bekende merk maakt wielerschoenen, mountainbike schoenen en wielrenschoenen, van de beste kwaliteit. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, bijzondere technologieën en grote kennis over verschillende wielersporten. Met Sidi staat u letterlijk stevig in uw schoenen en kunt u meer kracht zetten tijdens een sportieve rit.

Sidi mountainbikeschoenen

Sidi heeft een aparte collectie mountainbike schoenen. Deze schoenen zorgen voor extra bescherming tijdens het mountainbiken en geven u tevens extra grip. Zo kunt u met extra vertrouwen de meest heftige mountainbike parcoursen trotseren.

Sidi wielrenschoenen

U kunt ook bij het merk Sidi terecht wanneer u op zoek bent naar een wielrenschoen. De wielrenschoenen hebben vaak een licht gewicht en een stevige zool. Zo kunt u de druk van de fietsbeweging over de hele zool spreiden. Vaak biedt een wielrenfiets ook de optie om de schoen in de pedaal te klikken door middel van een schoenplaatje.