Type Product
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Sluiting
Bevestiging
Opties
Verstevigde hiel
Verstelbare hiel
Zool Fietsschoen
Prijs
Levertijd
Korting

Fietsschoenen dames

Als u regelmatig wielrent of mountainbiket zijn fietsschoenen van essentieel belang. Op Fietstoebehoren hebben wij daarom fietschoenen van hoge kwaliteit voor dames. De fietsschoenen voor dames zijn verkrijgbaar in een tal van maten. Er zijn diverse modellen en soorten fietsschoenen beschikbaar. Zo zorgen wij dat er voor iedere vrouw een goede set fietsschoenen te vinden is. De beste fietsschoenen zijn natuurlijk afkomstig van topmerken. Daarom bieden wij onder andere Sidi Fietsschoenen, Fizik fietsschoenen en Agu fietsschoenen aan. Onze fietsschoenen zijn van excellente kwaliteit, sportief, elegant en ondersteunen u bij het fietsen.

Dames fietsschoenen

Bij ons vindt u een een groot assortiment dames fietsschoenen in diverse, kleuren, maten en soorten. Zo bieden wij bijvoorbeeld stevige, warme fietsschoenen die zeer geschikt zijn voor mountainbiken. Ook bieden wij u speciale racefietsschoenen en wielren schoenen. Op deze pagina bekijkt u onze gehele collectie damesfietsschoenen.

Dames wielrenschoenen

Nederland is een echt fietsland en het is dan ook geen wonder dat wielrennen erg populair is onder dames en heren. Om de wielrenervaring nog fijner te maken zijn goede schoenen essentieel. De meeste wielrenschoenen zijn licht van gewicht met daarbij een stevige zool die de kracht van het trappen goed verdeeld. De wielrenschoenen hebben doorgaans ook een montagemogelijkheid waarmee de wielrenschoen kan worden bevestigd aan de fietstrappers. Dit wordt gedaan met behulp van een schoenplaatje.

Dames MTB schoenen

Goede bescherming voor uw voeten tijdens een mountainbike tochtje over slipperige en modderige bospaden is erg fijn. Daarom biedt Fietstoebehoren de beste mountainbike schoenen aan die u naast bescherming ook grip op de pedalen biedt. Onze schoenen zijn waterdicht en hebben noppen onder de zool waardoor u grip heeft op de trapper.

Sidi dames fietsschoenen

Sidi weet wat mensen die aan een wielersport doen willen. Het dragen van de juiste fietsschoenen is namelijk van groot belang voor optimaal fietsplezier. De fietsschoenen van Sidi zijn gemaakt met passie voor fietssporten en zijn vaak licht van gewicht. Daarnaast hebben Sidi fietsschoenen een stevige zool die de kracht goed weet te verdelen.