Geschikt voor
Kleur
Serie
Activiteit
Opties Fietshelm
Minimale hoofdomtrek (cm)
Maximale hoofdomtrek (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Uvex Fietshelm

Uvex Fietshelm

Een Uvex fietshelm is speciaal door Uvex ontworpen zodat deze zo veilig als mogelijk is. Uiteraard voldoet een Uvex fietshelm aan alle veiligheidseisen, maar is deze ook speciaal zo ontworpen dat deze zo aerodynamisch als mogelijk is. Daarnaast heeft de ontwerpafdeling de helmen uiteraard ook zo gemaakt dat deze een mooi uiterlijk heeft, zodat u ook nog eens goed op de fiets zit. De Uvex fietshelmen zijn beschikbaar in helmen voor de racefiets, stadsfiets, tijdritfits en mountainbike. Daarnaast heeft Uvex ook een groot assortiment fietshelmen voor kinderen!

Uvex fietshelm dames

Een goed passende fietshelm is uitermate belangrijk wanneer u gaat fietsen. Voor dames heeft Uvex een prachtig aanbod aan fietshelmen. De helmen zijn gemaakt voor vrouwen hoofden en sluiten dus perfect aan, een must natuurlijk. Bekijk de vele variante met volop keuze in kleur, stijl en model. Marianne Vos is er niets bij, voor welke helm gaat u?

Uvex Rise

Ultra licht, ultra stijlvol en ultra modern, dat is de Uvex Rise fietshelm. De nieuwste technologieën en innovaties zijn perfect gecombineerd voor deze fietshelm. Hierdoor geniet u van optimale bescherming in combinatie met een hoge mate van comfort. Bovendien kent de Uvex Rise fietshelm een stijlvol uiterlijk en is deze bij Fietstoebehoren verkrijgbaar in meerdere kleuren. Uvex Rise is de ultieme racehelm voor liefhebbers van snelheid. Verbeter uw prestaties met de Uvex Rise helm.