Craft

alle producten van Craft

Craft is al vanaf 1973 een wereldwijde en wereldbekende leverancier van kwalitatief hoogwaardige sportkleding. De grote filosofie achter Craft is dat sportkleding u in staat moet stellen om het beste uit u zelf te kunnen halen. Dankzij comfortabele en kwalitatieve sportkleding hoopt Craft uw sportprestaties dan ook te vergroten. Met de speciale fietskleding lijn blijft u koel tijdens zomerse dagen en warm tijdens koude dagen. De fietskleding van Craft zorgt er voor dat u de prestaties op uw wielren- of mountainbikefiets kunt neerzetten!

Craft Sportkleding

Craft is opgericht in 1977, en is sindsdien uitgegroeid tot grote speler op de markt van sportkleding. De kleding wordt geproduceerd volgens het Craft Principle: dit houdt in dat wordt gezorgd voor het beste micro-klimaat voor het lichaam, wat zorgt voor optimale prestaties. Deze prestatie komt voort uit kleding die ervoor zorgt dat het lijf niet verhit, en zweet niet op het lijf of in uw kleding blijft hangen.

Craft Fietsbroek

De fietsbroeken van Craft zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor een lang of kort model, en voor een model met of zonder bretels. De broeken beperken u niet in uw bewegingsvrijheid voor optimaal fietscomfort. De broeken worden gemaakt van kwaliteitsmaterialen waardoor deze niet snel slijten.


Craft Fietsshirt

De Craft fietsshirts zijn verkrijgbaar in heren- en vrouwenmodellen, met lange, korte of geen mouwen. Door het lichte gewicht van de shirts hebben deze een hoog draagcomfort. Hiernaast zijn de shirts waterafstotend en ventilerend, waardoor transpiratievocht hier net in blijft hangen en u het nooit te warm krijgt tijdens het fietsen of spinnen.


Craft Fietsjack

Is het buiten herfstig weer, maar wilt u tóch lekker gaan fietsen? Dan biedt een fietsjack van Craft de ultieme uitkomst. De jacks van het merk zijn wind- en waterdicht, en zijn eenvoudig mee te nemen. De jacks zijn namelijk licht van gewicht en erg compact, wat tevens bijdraagt aan het draagcomfort.