Geschikt voor
Materiaal
Categorie glazen
Gepolariseerd
Kleur
Inklapbaar
Lenskleur
Merk
Serie
Montuurvorm
Uitneembare lens
Meekleurende lens
Spiegelende glazen
Antislip montuur
Diameter lens (mm)
Breedte neusbrug (mm)
Pootlengte (mm)
Prijs
Levertijd
Korting

Fietsbril


Een goede fietsbril is van groot belang tijdens het fietsen, wielrennen of mountainbiken. Het zorgt er voor dat u niet alleen optimaal beschermd bent tegen de zon, maar uw ogen worden ook beschermd tegen rondvliegende insecten of andere kleine voorwerpen. Het dragen van geen of een slechte zonnebril kan voor pijnlijke ontstekingen in het bindvlies en hoornvlies zorgen, bovendien heeft u kans op vermoeide en geïrriteerde ogen. Het beschermen van uw ogen tegen potentiële schadelijke UV-straling is van dus van groot belang. Bekijk hier het hele assortiment zonnebrillen die geschikt zijn tijdens het fietsen.

Sportbril

Een echte wielrenbril of sportbril wordt vaak gekenmerkt door haar uitneembare glazen. Deze zorgen ervoor dat je je glazen aan kunt passen op het weertype en je wielrenbril dus multifunctioneel is. Daarnaast is deze zeer breed, zodat de ogen goed beschermd zijn tegen insecten en vuil, en zijn deze aerodynamisch zodat ze ook met hoge snelheden prettig op de neus en over de oren zitten. In het assortiment van Fietstoebehoren zitten verschillende topmerken, zoals Sinner en Agu. Meer informatie nodig? Bekijk ook eens onze adviespagina over het kopen van een fietsbril!

Wielrenbril

Een wielrenbril zorgt niet alleen voor een scherper zicht, maar beschermt uw ogen ook tegen opvliegende steentjes en insecten. Zo hoeft u niet bang te zijn voor concentratieverlies tijdens intensieve ritten. Fietstoebehoren heeft een uitgebreide selectie wielrenbrillen van merken zoals Ride 100%, Oakley, Uvex, Poc, Sinner en Agu. Voor iedere wens of behoefte is er dus wel een geschikte wielrenbril te vinden.

MTB bril

Een stevige mtb bril behoort tot de uitrusting van iedere fanatieke mountainbiker. Tijdens het mountainbiken kunt u nog al eens last hebben van opvliegende steentjes, takjes en modder. Het is daarom belangrijk dat een mountainbike bril is voorzien van een extra breed frame dat voorkomt dat deze in uw ogen komen. Een mtb bril zorgt bovendien voor een optimaal zicht tijdens wisselende weersomstandigheden. Dus of het nou of de zon schijnt, met een goede mountainbike bril kunt u altijd op pad!


Verder bestaat ons assortiment uit: