Geschikt voor
Materiaal
Categorie glazen
Gepolariseerd
Kleur
Inklapbaar
Lenskleur
Merk
Serie
Montuurvorm
Uitneembare lens
Meekleurende lens
Spiegelende glazen
Extra lens
Antislip montuur
Diameter lens (mm)
Breedte neusbrug (mm)
Pootlengte (mm)
Prijs
Levertijd
Korting

Wielrenbril

De juiste fietsbril is van essentieel belang tijdens het wielrennen. Op Fietstoebehoren hebben wij daarom hoogwaardige wielrenbrillen voor heren, dames en kinderen. Onze wielerbrillen hebben diverse soorten glazen die geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden. Zo hebben wij speciale glazen voor bewolking, zonlicht en zeer fel zonlicht. De beste fietsbrillen voor tijdens het wielrennen zijn afkomstig van de enige échte topmerken. Daarom bieden wij onder andere Sinner fietsbrillen en Agu fietsbrillen aan.

Wielerbril

Een goede wielerbril is een belangrijk accessoire. De wielrenbril beschermt u ogen namelijk tegen wind en zonlicht, maar ook tegen vuil zoals zand of insecten. Zo wordt het plezier tijdens het wielrennen nog groter. Het beschermen van uw ogen is erg belangrijk, want zo voorkomt u geïrriteerde en vermoeide ogen.

Oakley wielrenbril

Oakley is een topmerk als het gaat om wielrenbrillen. Dit merk maakt met zorg en passie de mooiste fietsbrillen voor liefhebbers van de wielersport. De brillen van Oakley hebben vaak een verwisselbare lens en op deze manier kunt u uw bril in meerdere licht omstandigheden gebruiken.

POC wielrenbril

Naaste wielrenbrillen van Oakley, biedt Fietstoebehoren ook wielrenbrillen van het topmerk POC aan. Deze wielrenbrillen worden gekenmerd door de hoge kwaliteit van de lens. Daarnaast passen deze wielerbrillen helemaal in de laatste trends van de wielerwereld. Bestel dus snel de perfecte POC wielrenbril!