Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Activiteit
Opties Fietshelm
Minimale hoofdomtrek (cm)
Maximale hoofdomtrek (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Fietshelm dames

Fietstoebehoren biedt een uitgebreide collectie aan fietshelmen aan voor dames. Deze helmen zijn gemaakt door hoogwaardige merken zoals bijvoorbeeld Agu, Limar en Uvex. Dit zijn merken die erom bekend staan dat ze producten leveren van de beste kwaliteit met een erg lange levensduur. Dit is natuurlijk erg belangrijk aangezien een fietshelm een essentieel onderdeel is van uw fietsuitrusting. Neem een kijkje op onze pagina om het uitgebreide assortiment te bekijken.

Dames fietshelm

De dames fietshelmen bij Fietstoebehoren voldoen volledig aan alle veiligheidseisen. Hierdoor kunt u veilig op pad, in zowel het bos als over de weg! U vindt hierboven enkel fietshelmen van topmerken als Limar, Uvex, Poc, Agu en Oakley, waardoor u naast veiligheid gegarandeerd bent van een prettig zittende helm met een mooi design.

Fietshelm MTB dames

Bent u op zoek naar een mtb helm voor dames? Zoek dan niet verder en neem een kijkje op Fietstoebehoren. Hier vindt u namelijk een uitgebreide collectie aan mountainbikehelmen voor dames. Deze helmen zijn van de beste kwaliteit waardoor ze ook erg lang meegaan. De helmen zijn te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Zo zit er gegarandeerd een helm tussen die bij u past!

POC fietshelm dames

Het hoogwaardige sportsmerk POC staat er al jaren om bekend sportitems te produceren van de beste kwaliteit. Zo produceren zij ook fietshelmen voor dames. POC heeft zelfs een aantal mooie series aan fietshelmen die u helpen veilig de weg op te gaan. De POC Tectal, POC Octal X en POC Crane zijn hier goede voorbeelden van.

Agu fietshelm dames

Om ervoor te zorgen dat u met een goede uitrusting de weg op gaat, biedt Fietstoebehoren een schitterende collectie fietshelmen aan van kwaliteitsmerk AGU. Dit merk produceert al jaren fietsitems van hoogwaardige kwaliteit, zo ook fietshelmen. De helmen zijn te verkrijgen met verschillende opties zoals een insectennet, LED verlichting en een vizier.