Northwave alle producten

Het Italiaanse merk Northwave is begonnen in de fietswereld met het op de markt brengen van felle mountainbikeschoenen. Door hun jarenlange ervaring in de wielersport hebben zij het assortiment verbreed naar een volledig fietsassortiment en zijn een van de meest toonaangevende merken op het gebied van fietskleding en schoenen. Northwave maakt gebruik van kwalitatief goede materialen en de nieuwste technieken.

Northwave mtb schoenen

Northwave is een van de leiders op het gebied van mountainbike schoenen. Na jaren onderzoek doen heeft het Italiaanse merk een ongekende expertise op dit gebied. Daarom kunnen de mtb schoenen van Northwave ook als een van de beste op de markt gezien worden. Ieder onderdeel van de schoen is uitvoerig behandeld en uitgerust met de nieuwste technologie. Heeft u al een schoen op het oog?

Northwave wielrenschoenen

Naast de mtb schoenen staat northwave ook goed op de kaart met hun wielrenschoenen. De schoenen zijn razend populair in de fietswereld en kennen, in plaats van de traditionele Italiaanse smalle leest, een bredere leest. Zo hebben de fietsers met bredere voeten ook een schoen van topkwaliteit. Het wielrenschoen assortiment bestaat uit diverse modellen in verschillende prijsklassen.

Northwave fietsshirt

Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen ontwikkeld Northwave duurzame fietsshirts en andere fietskleding. De aanschaf van Northwave fietsgear kan dan ook gezien worden als een goede investering. Binnen het fietsshirt assortiment worden verschillende modellen aangeboden: Short sleeve, Long sleeve of no sleeve shirts. Naar wat voor fietsshirt bent u op zoek?

Northwave fietsbroek

De speciaal ontworpen fietsbroeken van Northwave zijn voorzien van technieken en duurzame stoffen. De fietsbroeken zijn zo ontworpen dat het draagcomfort flink verbeterd en gedurende de dag consistent blijft. Onder fietsbroeken zijn de zogeheten 'bibshorts' populair. Het verschil tussen de normale broek en de bibshort zijn de bretels. Echter wordt er aangeraden om een broek met bretels te kopen!

Northwave accessoires

Onvoorbereid met de fiets op pad gaan is nooit een goed idee. Door de aanschaf van de juiste fietsaccessoires kan uw fietstocht niet meer stuk en bent u voorbereid op het onverwachts. Bijvoorbeeld sterk opkomende wind of harde plensbuien. Onder accessoires vallen ook bandana's, been- en armwarmers en nog veel meer. Neem een kijkje in ons assortiment voor fiets accessoires.