MTB helm

Fietstoebehoren biedt een uitgebreid assortiment aan mountainbike helmen aan van kwaliteitsmerken zoals POC, Uvex en Limar. Met deze merken bent u er zeker van dat u waar krijgt voor uw geld en dat u een fietshelm heeft die lange tijd mee zal gaan. De MTB helmen zijn te verkrijgen in verschillende opties. Zo heeft u bijvoorbeeld helmen met kinbescherming, insectennet of met bijvoorbeeld een vizier. Bekijk ons assortiment om te zien welke helm er het beste bij u past!

107 artikelen 1 - 80 van 107

Vorige12

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Fietshelm Uvex I-Vo Black

Fietshelm Uvex I-Vo Black

€ 50,00

€ 37,95

Fietshelm Uvex I-Vo White

Fietshelm Uvex I-Vo White

€ 50,00

€ 37,95

Fietshelm Uvex I-Vo Race Black

Fietshelm Uvex I-Vo Race Black

€ 65,00

€ 48,95

Fietshelm Uvex I-Vo CC Black Mat

Fietshelm Uvex I-Vo CC Black Mat

€ 80,00

€ 59,95

107 artikelen 1 - 80 van 107

Vorige12

Mountainbike helm

Een mountainbike helm heeft vaak meer opties dan een helm voor de racefiets. Zo heeft een mountainbike helm vrijwel altijd een insectennet en is het voorzien van een spatvanger vooraan de helm, zodat uw ogen vrij blijven van modder. Daarnaast zijn er ook verschillende modellen, zoals de mountainbike helmen van POC, beschikbaar met kinbeschermer.


Mountainbike helm heren

Bent u op zoek naar een goede helm die u voldoende bescherming biedt tijdens het mountainbiken? Dan bent u bij Fietstoebehoren aan het goede adres. Hier vindt u namelijk een uitgebreide collectie aan helmen voor heren van de beste kwaliteitsmerken. De helmen zijn te verkrijgen in verschillende maten zodat er gegarandeerd eentje tussenzit die u past.


Mountainbike helm dames

Ook voor dames bieden wij op Fietstoebehoren een mooie collectie MTB helmen aan. Deze helmen zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk beschermd blijft tijdens het mountainbiken en dus geen letsel oploopt. De mountainbike helmen zijn te verkrijgen in allerlei leuke kleuren zoals bijvoorbeeld blauw, groen en rood.