Fietshelm kind

Tijdens het fietsen is het natuurlijk van essentieel belang dat uw kind een helm draagt. Daarom vindt u op Fietstoebehoren een mooie collectie aan fietshelmen speciaal ontworpen voor kinderen. Met deze helmen bent u ervan verzekerd dat uw kind veilig de weg op kan en beschermd is mocht die vallen. Alle aangeboden fietshelmen zijn van kwaliteitsmerken zoals Agu, POC en Uvex. Dit zijn merken die erom bekend staan producten te maken van de beste kwaliteit!

1 - 80 van 114

 
Fietshelm Bobike Pilot
SALE

Fietshelm Bobike Pilot

€ 29,95

€ 24,95

Fietshelm Bobike Go
SALE

Fietshelm Bobike Go

€ 29,95

€ 24,95

Helm Bobike Go Mat
SALE

Helm Bobike Go Mat

€ 21,95

€ 18,95

1 - 80 van 114

Kinder fietshelm

Fietstoebehoren heeft een enorm groot assortiment kinderhelmen voor de fiets, welke aan alle veiligheidseisen voldoen. Hierdoor kan uw kind veilig de weg op, of zelfs het bos in. U vindt hierboven enkel helmen van topmerken, welke altijd goed beschermen en ook prettig zitten. Enkele topmerken zijn Agu, POC en Uvex.


Mountainbike helm kind

Heeft u kind een mountainbike en bent u nog op zoek naar een goede en veilige helm? Dan zit u bij Fietstoebehoren aan het juiste adres. Op onze website vindt u namelijk een mooie collectie aan mountainbikehelmen speciaal geschikt voor kinderen. Doordat deze helmen allemaal door topmerken zijn geproduceerd kunt u uw kind met een gerust hart de weg op laten gaan!


POC fietshelm kind

Het bekende merk POC maakt al jaren fietsitems van hoogwaardige kwaliteit, zo ook fietshelmen voor kinderen. De helmen beschermen het hoofd van uw kind perfect en zitten ook nog eens erg comfortabel. Dit omdat de helmen zijn voorzien van een zachte binnenschaal en harde buitenschaal. Ook zijn de helmen voorzien van reflecterende elementen zodat uw kind beter opvalt!


Agu fietshelm kind

Het kwaliteitsmerk AGU biedt ook een mooie collectie aan fietshelmen aan die uw kind goede veiligheid garanderen tijdens het fietsen. De helmen zijn te verkrijgen met verschillende opties zoals onder andere LED verlichting, een verstel-systeem en een vizier. Ook zijn de helmen beschikbaar in verschillende leuke kleuren zoals blauw, groen en oranje.