Castelli

Castelli

Het Italiaanse topmerk Castelli biedt een groot aanbod aan wielerkleding aan in verschillende maten en pasvormen. De kleding is voor dames en heren en zorgt ervoor dat u fietstocht zo comfortabel mogelijk wordt gemaakt. De ruime collectie staat dan ook niet voor niets wereldwijd bekend als een van de beste in wielerkleding. Meer informatie? Neem dan een kijkje op onze Castelli adviespagina.

Castelli Fietsjacks

Alle fietsjacks van Castelli zijn zo goed ontworpen dat ze van de beste kwaliteit zijn en erg lang meegaan. Zo kunt u erg lang genieten van uw fietsjas en heeft u ook waar voor uw geld. Benieuwd naar de jacks van Castelli? Neem een kijkje op onze website en ontdek welke jack het beste bij u past.

Castelli Fietsshirt

Castelli biedt in haar ruime assortiment ook fietsshirts aan van de beste kwaliteit. Deze shirts zijn gemaakt van stretchbaar materiaal waardoor u tijdens het fietsen alleen maar comfort zal ervaren. Benieuwd welke shirts Castelli allemaal aanbied? Kijk dan op deze pagina! Neem ook eens een kijkje naar de Giro en Sky series van dit merk!

Castelli Fietsbroeken

De fietsbroeken van Castelli zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat ze de perfecte pasvorm hebben en u comfortabel op uw fiets kan stappen. Door de naadloze broeken krijgt u tijdens het fietsen geen last van klachten. Tevens zijn de broeken gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en gaan ze erg lang mee.

Castelli Fietssokken

Castelli biedt naast de gebruikelijke jacks, shirts en broeken, ook nog fietssokken aan die uw fietstocht nog comfortabeler maken. Voorkom klachten tijdens het fietsen en kies de perfecte sokken uit die bij u passen. Neem een kijkje op onze website!

Castelli Fietshandschoenen

Om het plaatje compleet te maken biedt Castelli ook nog fietshandschoenen aan om u ervaring nog comfortabeler en veiliger te maken. Met deze fietshandschoenen zorgt u voor betere grip en bent u verzekerd van een optimale veiligheid. Een ruime collectie met diverse modellen!