Geschikt voor
Categorie glazen
Kleur
Lenskleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Oakley Fietsbrillen

alle producten van Oakley
Oakley is het kwaliteitsmerk dat u zoekt voor de beste fietsbrillen. Deze wielrenbrillen en mountainbike brillen hebben vaak uitneembare glazen, zodat u uw bril kunt aanpassen op het weer. Uw ogen worden goed beschermd tegen onder andere zon, wind en insecten. De Oakley brillen zijn naast zeer functioneel ook zeer stijlvol met een aerodynamische vormgeving. Gebruik de filter aan de linkerzijde om een bril te selecteren die perfect bij je past.

Lichtgewicht Oakley Fietsbril

Lekker fietsen doet u het beste met de kwaliteitsfietsbrillen van Oakley. Extra fijn zijn de lichtgewicht fietsbrillen, zoals de Oakley EVZero brillen. Deze brillen hebben een zeer comfortabele pasvorm door het lichte gewicht. Met het ultra dynamische desing en een strakke sportieve look zijn de lichtgewicht fietsbrillen erg populair.

Oakley Multi-sportbril

Sommige brillen van Oakley zijn ook zeer geschikt als multi-sportbril. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer u een triatlon gaan trotseren. Deze brillen hebben een pasvorm en ontwerp dat ook goed aansluiten bij diverse sporten. Geef uw voorkeuren aan in de filter aan de linkerzijde om een bril te selecteren die aansluit bij uw wensen.

Oakley Fietsbril

Een goede fietsbril is erg belangrijk als u gaat (sport) fietsen. De kwalitatieve sportbrillen van Oakley dragen erg fijn en beschermen uw ogen goed tegen de zon, wind en insecten. Een goede fietsbril helpt dus voorkomen dat uw ogen geïrriteerd raken, want dat is iets wat u absoluut niet kunt gebruiken.