Geschikt voor
Categorie glazen
Gepolariseerd
Kleur
Lenskleur
Serie
Uitneembare lens
Meekleurende lens
Spiegelende glazen
Diameter lens (mm)
Breedte neusbrug (mm)
Pootlengte (mm)
Prijs
Levertijd
Korting

Oakley Fietsbrillen

alle producten van Oakley

Oakley is het kwaliteitsmerk dat u zoekt voor de beste fietsbrillen. Deze wielrenbrillen en mountainbike brillen hebben vaak uitneembare glazen, zodat u uw bril kunt aanpassen op het weer. Uw ogen worden goed beschermd tegen onder andere zon, wind en insecten. De Oakley brillen zijn naast zeer functioneel ook zeer stijlvol met een aerodynamische vormgeving. Gebruik de filter om een bril te selecteren die perfect bij je past. Wat zijn uw wensen?

Oakley Wielrenbril

Als u gaat fietsen, dan zijn er natuurlijk nog verschillende opties in wat u precies gaat doen. Zo kunt u met de brillen van Oakley goed op de wielrenfiets stappen, en zo extra genieten van uw heerlijke tocht in de zon. De brillen zorgen voor een breed zicht, en ze zitten comfortabel met een helm. Dus veilig én goed voorbereid op pad? Kies een van de wielrenbrillen van Oakley. gaat u mountainbiken? Ontdek dan het contrast in de Oakley fietsbrillen, waardoor u makkelijk en duidelijk ziet waar u fietst. En, het biedt natuurlijk de nodige bescherming aan uw ogen!

Oakley fietsbril dames

De fietsbrillen van Oakley zijn er voor dames en heren. Zo probeert het merk om haar kwaliteit echt bij iedereen te brengen, en ervoor te zorgen dat iedereen goed zijn of haar favoriete activiteit kan uitvoeren. Fietsen in de zon? Kies voor een Oakley zonnebril. Fietsen in de modder, wind of welke weersomstandigheid dan ook? Ontdek het comfort van een Oakley fietsbril! Zowel voor dames als heren is er veel keuze, bijvoorbeeld in kleur maar ook in details zoals de sterkte van de glazen, uitneembare lenzen en de diameter van de lens. Alles om u een comfortabele en hoge kwaliteit bril te laten vinden die bij uw wensen aansluit!