Materiaal
Categorie glazen
Gepolariseerd
Kleur
Inklapbaar
Lenskleur
Merk
Serie
Montuurvorm
Uitneembare lens
Meekleurende lens
Spiegelende glazen
Antislip montuur
Diameter lens (mm)
Breedte neusbrug (mm)
Pootlengte (mm)
Prijs
Levertijd
Korting

Fietsbril heren

Fietstoebehoren biedt een mooie en uitgebreide collectie aan fietsbrillen aan van hoogwaardige kwaliteit geschikt voor heren. Deze brillen zijn geprodueerd door topmerken zoals bijvoorbeeld Oakley, Agu en Sinner. Ook zijn de brillen te verkrijgen in verschillende monturen zoals een sportmontuur, een rond montuur of pilotenmontuur. Verder zijn de brillen beschikbaar in verschillende categoriën glazen, zo zit er gegarandeerd een bril tussen waar u naar op zoek bent!

Heren fietsbril

Wanneer u van plan bent om te gaan wielrennen of mountainbiken, is het natuurlijk van groot belang dat u dit zo goed en comfortabel mogelijk kan doen. Met een goede fietsbril kan dit. De brillen zorgen er namelijk voor dat u geen vuil of stof in uw ogen komt, het voorkomt verblinding door de zon en het zorgt er dus voor dat uw beter zicht heeft tijdens uw fietsrit.

Oakley fietsbril heren

Het kwaliteitsmerk Oakley biedt een mooie collectie aan fietsbrillen aan die uw fietsuitrusting weer compleet maken. Zo heeft het merk een aantal mooie series in het assortiment zoals de Oakley Flak 2.0, de Oakley Half Jacket 2.0 en de Oakley Flak Beta. De brillen zijn tevens te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren voor lens of montuur!

POC fietsbril heren

Met een mooie fietsbril van POC bent u ervan verzekerd dat u een bril heeft van de beste kwaliteit. De brillen van POC bieden voldoende bescherming tegen de zon en zorgen er tevens voor dat er geen stof of vuil in uw ogen komt tijdens het fietsen. Het merk biedt ook mooie series aan zoals de POC Crave of de POC DO Blade serie.