Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

MTB Accessoires heren

Uw mountainbike uitrusting is uiteraard niet compleet zonder de juiste mountainbike accessoires. Daarom heeft Fietstoebehoren een fijne collectie MTB accessoires voor u samengesteld, waarmee u goed voorbereid op weg kunt gaan. Kies bijvoorbeeld uit comfortabele petten of hoofdbanden, die uw hoofd beschermen tegen de zon. Hieronder bekijkt u de volledige collectie heren mountainbike accessoires.

Heren mountainbike accessoires

Bent u op zoek naar mountainbike accessoires voor heren? Dan bent u bij Fietstoebehoren aan het juiste adres. Hier vindt u een ruime keuze aan MTB accessoires zoals fietspetten, hoofdbanden, bandana's en helmmutsen. Zo is er voor iedere wens of behoefte wel een geschikt model te vinden.

MTB fietspet

Een mountainbike pet is fijn om te dragen tijdens het fietsen, omdat deze uw hoofd goed beschermt tegen de zon en zweet. U kunt kiezen uit fietspetten die geschikt zijn om te dragen onder uw helm, of voor fietspetten die geschikt zijn om te dragen in de plaats van een helm. Bij Fietstoebehoren vindt u verschillende modellen MTB fietspetten.

MTB hoofdband

Een fiets hoofdband is ideaal om te dragen tijdens koudere periodes. Een hoofdband kan over uw oren worden gedragen en zorgt daardoor voor extra warmte tijdens koude dagen. De mountainbike hoofdbanden uit onze collectie hebben vlakke naden, waardoor u geen last krijgt van irriterende en schurende plekken tijdens het fietsen.

MTB bandana

Een fiets bandana creëert een prettige laag tussen uw hoofd en de helm. Hierdoor krijgt u geen last van schuurplekken en wordt uw hoofd tegelijkertijd beschermt tegen felle zon, regen, wind of kou. Een bandana zorgt er daarnaast voor dat het vocht wordt opgevangen, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat eventueel zweet van uw voorhoofd in uw ogen loopt tijdens het fietsen. Een musthave voor uw uitrusting dus!