Oakley

Oakley collectie

Oakley is al sinds haar oprichting actief in het ontwikkelen van sportproducten van excellente kwaliteit. Oakley fietsproducten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden en worden dan ook gemaakt van stevige materialen. Oakley producten kenmerken zich tevens door de hoge duurzaamheid, innovatieve technieken en gebruiksvriendelijkheid. Perfect voor uw wieleruitrusting!


Oakley fietsbrillen

Of u nou op zoek bent naar een Oakley wielrenbril of een Oakley mountainbike bril. Hier bij Fietstoebehoren bent u altijd aan het juiste adres. Hier vindt u een uitgebreide collectie Oakley fietsbrillen van hoogwaardige kwaliteit. Oakley fietsbrillen zijn vaak voorzien van uitneembare glazen, zodat u uw bril precies kunt aanpassen op het weer.


Oakley helmen

Met een Oakley fietshelm kunt u altijd goed voorbereid aan uw fietsavontuur beginnen. De fietshelmen van Oakley worden gemaakt vmet een passie voor het vak en dit duidelijk terug te zien in iedere helm. Oakley fietshelmen zijn stevig, duurzaam en licht in gewicht. Kortom, een Oakley helm biedt de perfecte bescherming voor uw hoofd tijdens het fietsen.


Oakley fietskleding

Oakley heeft een prachtige collectie fietskleding op de markt gebracht die er niet alleen bijzonder goed uitziet, maar die ook nog eens heerlijk comfortabel aanvoelt. De Oakley fietskleding collectie bestaat onder andere uit fietsshirts, fietsjacks, en fietsbroeken. Ieder kledingstuk wordt enkel gemaakt van de allerbeste materialen, om een duurzame kwaliteit te kunnen garanderen.


Oakley Jawbreaker

De Oakley Jawbreaker is een futuristisch ogende sportbril die u ten alle tijd verzekerd van een uitstekend zicht op de weg. De Oakley Jawbreaker heeft verwisselbare lenzen, waardoor u de fietsbril precies aan kunt passen op de weersomstandigheden. Dankzij de ventilatie openingen zorgt u bovendien voor een fris gevoel tijdens intensieve inspanningen.


Oakley EVZero

De Oakley EVZero is een lichtgewicht sportbril zonder montuur. Het aerodynamische ontwerp geeft de bril een gaaf design terwijl de a-sferische lens zorgt voor een minder verstoord en wijder beeld. DE Oakley EVZero is een uitstekende aanvulling op uw wieleruitrusting. Perfect wanneer u op zoek bent naar een optimaal zicht tijdens het rijden.