Selecteer op
Klantenservice

Fietsjas

Nederland staat bekend om haar wisselvallige weersomstandigheden. Een goede fietsjas mag dan ook zeker niet ontbreken in uw fietsitrusting. Omdat u een fietsjas natuurlijk zoveel mogelijk wilt gebruiken in verschillende weersomstandigheden, is het van groot belang dat deze beschikt over een aantal noodzakelijke eigenschappen zoals een hoog ademend vermogen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat een fietsjas u volledig beschermd tegen weer en wind. Hieronder bekijkt u de volledige collectie fietsjassen op Fietstoebehoren.

141 artikelen 1 - 80 van 141

Vorige12

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Fietsjack Nalini Men Orione Zwart

Fietsjack Nalini Men Orione Zwart

€ 149,95

€ 89,95

Fietsjack Nalini Men Carena Zwart

Fietsjack Nalini Men Carena Zwart

€ 159,95

€ 95,95

141 artikelen 1 - 80 van 141

Vorige12

Fietsjack

Fietsjassen zijn er in een tal van soorten, maten en kleuren. Zo kunt u bij ons kiezen uit fietsjassen voor het zomerseizoen, fietsjassen voor het winterseizoen, windstoppers en regen fietsjassen. De fietsjassen uit onze collectie komen van topmerken zoals Castelli, Agu, Sportful, Santini, Odlo en Craft. Zo bent u altijd verzekerd van een topkwaliteit jas die jarenlang meegaat. Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Neem hierboven dan direct een kijkje in onze collectie fietsjassen.


Fietsjas dames

Bij Fietstoebehoren kunt u terecht voor diverse dames fietsjassen van hoogwaardige kwaliteit. De dames fietsjassen uit onze collectie hebben een nauwsluitende pasvorm, zodat u zo min mogelijk last heeft van weerstand tijdens het fietsen. Bovendien zijn de jassen voorzien van een elegant design. Zo schittert u zelfs tijdens de meest intensieve inspanning op de weg.


Fietsjas heren

Een goede uitrusting is van groot belang tijdens het fietsen. Daarom kunt u bij Fietstoebehoren terecht voor comfortabele fietsjassen voor heren. De fietsjassen uit onze collectie hebben een nauwsluitende pasvorm en zorgen voor een minimale luchtweerstand. Bovendien worden deze enkel gemaakt van de allerbeste materialen, waardoor u verzekerd bent van een duurzame kwaliteit.