Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Serie
Maat
Seizoen
Prijs
Levertijd
Korting

Craft Fietsshirt

Craft Fietsshirt
Fietstoebehoren biedt een uitgebreid assortiment fietsshirt aan van het Zweedse kwaliteitsmerk Craft. Dit merk zorgt al sinds 1977 voor sportkleding van de beste kwaliteit met een lange levensduur. De shirts zijn erg handig tijdens het sporten omdat ze goed ventileren en ervoor zorgen dat zweet meteen wordt afgevoerd. Zo krijgt u geen last van een nat shirt. De t-shirts zijn verkrijgbaar voor dames en heren. Ook hebben wij ze in verschillende kleuren en maten. Ideaal dus!

Craft wielershirt

Een goed fietsshirts kan uw comfort op de fiets aanzienlijk vergroten. Met een goed fietsshirt heeft u geen last van een beperking van uw bewegingsvrijheid. Dankzij de elastische zoom hoeft u daarnaast niet de hele tijd uw fietsshirt naar beneden te trekken wanneer u naar uw stuur reikt. Handige zakken in de rug zorgen er voor dat u voedsel of bijvoorbeeld uw sleutels eenvoudig kunt vervoeren. Het merk Craft heeft een grote collectie aan fietsshirts, voorzien van allerlei gemakken. klik op bovenstaande afbeeldingen voor meer informatie over de producten van Craft.

Craft fietsshirt dames

Craft is een Zweeds merk en heeft al vele jaren ervaring in het produceren van de beste wielerkleding. Bij een goede fietsoutfit hoort natuurlijk ook een goed shirt. Eentje in de zomer met korte mouwen en in de winter een warmere versie met lange mouwen. Op Fietstoebehoren hebben we een ruim assortiment met hoogstaande Craft fietsshirts voor dames zo dat u comfortabel en goed gekleed de fiets op kunt!

Craft fietsshirt heren

Goede kleding is belangrijk wanneer u gaat fietsen. Het moet comfortabel zitten, u warm, of koud houden en er ook nog een beetje leuk uit zien. Het merk Craft heeft perfecte shirts die voldoen aan alle voorwaarde. De heren shirts van dit merk zijn gemaakt van hoogstaande materialen waardoor e als de beste vocht afvoeren, doorademen en u in de winter heerlijk warm houden. Bekijk hier alle shirts en vindt er eentje die voldoet aan al uw wensen en voorkeuren!