Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Sluiting
Opties
Verstevigde hiel
Verstelbare hiel
Zool Fietsschoen
Prijs
Levertijd
Korting

Sidi Mountainbikeschoenen

Sidi Mountainbikeschoenen

Sidi biedt u de beste mountainbikeschoenen aan voor een optimale fietsbeleving. De Sidi mountainbike schoenen beschermen uw voeten goed tegen natte en modderige bospaden. De schoenen geven een uitstekende grip op de pedalen. Het sluiten van de schoenen is eenvoudig gemaakt door zowel een gesp als klittenband sluiting toe te voegen. De Sidi MTB schoenen zijn degelijk en u kunt er lang veel plezier aan beleven

Mtb schoenen Sidi

De beste mountainbikeschoenen hierboven, afkomstig van het merk Sidi, zijn geschikt voor dames en heren. Wilt u meer weten over een van deze schoenen? Klik dan op de mountainbikeschoenen die uw intresse hebben en dan kunt u snel uw fietshandschoenen bij Fietstoebehoren.nl bestellen. U kunt de filter gebruiken om te selecteren op verschillende eigenschappen zoals het materiaal, de kleur of de maat, de filter staat links.

Sidi MTB schoenen

De MTB schoenen van Sidi hebben een perfecte pasvorm en een fraai Italiaans design. Dat is niet het enige, ze zijn ook nog eens licht in gewicht en zijn uitgerust met stevige noppen onder de zool zodat u veel grip heeft. Dit is belangrijk wanneer u over zandwegen of door de bossen gaat tijdens uw route. Daarnaast zijn de schoenen handgemaakt wat zorgt voor uitstekende kwaliteit en veel comfort. Bekijk het mooie aanbod aan de prachtige MTB schoenen van Sidi op Fietstoebehoren en ga goed voorbereid op pad!