Materiaal
Kleur
Serie
Soort fietstas
Geschikt voor E-bikes
Inhoud (liter)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

ORTLIEB Fietstas

ORTLIEB fietstas

Alle fietstassen van ORTLIEB zijn waterdicht en worden geproduceerd in Duitsland. De lichte fietstassen zijn van een uitstekende kwaliteit en de waterdichte eigenschappen zorgen ervoor dat uw spullen altijd droog zullen blijven. Ontdek de uitgebreide collectie fietstassen van ORTLIEB en kies uw favoriete model en kleur. De collectie bestaat uit zowel losse als 2-delige fietstassen.

ORTLIEB Fietstas 20 Liter

Gaat u met de fiets naar het werk? ORTLIEB heeft een uitgebreide collectie waterdichte fietstassen die ideaal zijn om uw spullen veilig met de fiets te vervoeren. De tassen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en worden gemaakt in Duitsland. Ontdek de collectie bij Fietstoebehoren en kies uw favoriet.

ORTLIEB Fietstas 40 Liter

Met een fietstas van ORTLIEB van 40 liter gaat u goed voorbereid op pad. De tassen zijn van goede kwaliteit, worden gemaakt in Duitsland en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Door de waterdichte eigenschappen van de fietstas vervoert u uw spullen veilig door elke regenbui. Welke fietstas neemt u mee tijdens uw volgende fietstocht?

ORTLIEB Fietstas Enkel

Bent u op zoek naar een fietstas? Het Duitse merk ORTLIEB heeft een uitgebreide collectie fietstassen met zowel 2-delige als enkele modellen in verschillende kleuren en afmetingen. De fietstassen zijn waterdicht en van een uitstekende kwaliteit, zodat u uw spullen eenvoudig en veilig mee kan nemen. De fietstassen zijn ook perfect om uw spullen te vervoeren als u met de fiets naar uw werk gaat.