Fietssok X-Socks Bike Energizer Black

Fietssok X-Socks Bike Energizer Black

X-Socks
€ 29,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

Specificaties
 • Fietssok
 • Merk: X-Socks
 • Model: Bike Energizer
 • Kleur:Zwart
 • Materiaal: 47% Nylon, 34% Polyester, 14% Polypropylene, 5% Elastane
 • Geschikt voor: Heren & Dames
 • Wordt per paar geleverd
 • Zorgt voor geleidelijke compressie
 • Verminderd druk op het cardiovasculaire systeem
€ 29,95
 • Productbeschrijving
 • Bestelinformatie & Service
 • Delen
Het kwaliteitsmerk X-Socks is gespecialiseerd in het maken van kwalitatief hoogwaardige fietssokken. Deze sokken van het model Bike Energizer zijn ideaal voor de fanatieke fietser. De sokken zorgen ervoor dat door de geleidelijke compressie de terugstroom van zuurstofarm bloed naar het hart wordt versneld. Tevens zorgen de sokken ook voor een verminderende druk op het cardiovasculaire systeem wordt uitgeoefend. De hartslag wordt hierdoor verlaagd, waardoor je energie bespaard tijdens het fietsen. Het is geschikt voor zowel Dames als Heren en heeft een neutrale kleur. Het materiaal is zacht en zorgt ervoor dat de fietsschoen en de sok goed op elkaar aansluiten.

 

X-Socks

In de wereld van sport draait het maar om één ding en dat is presteren. Elke seconde telt en alle kleine beetjes helpen. X-Socks is zich hier heel goed van bewust en heeft daarom een bijzondere collectie sportsokken op de markt gebracht, die u helpen bij het verbeteren van uw prestaties. X-Socks zijn uitgerust met speciale ondersteunende en beschermende technologieën en beschikken daarnaast over een uitstekende vocht- en temperatuurregulerende werking. Er zijn diverse X socks voor specifieke sportdoeleinden verkrijgbaar, waardoor iedere wielrenner hier terecht kan voor een fijn paar sokken. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook