Materiaal
Kleur
Serie
Soort fietstas
Inhoud (liter)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

AGU fietstas

AGU fietstas

De lichtgewicht AGU fietstas is een praktisch accessoire voor uw fiets! Stijl, functionaliteit en duurzaamheid zijn perfect gecombineerd. Over het algemeen is de AGU fietstas erg ruim en biedt deze dus voldoende ruimte voor al uw spullen. Een aantal modellen van de AGU fietstas zijn zelfs geschikt voor E-bikes. De AGU fietstas is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook waterdicht. Bevestig de AGU fietstas eenvoudig aan uw fiets, waar en wanneer u maar wilt. Ga met een goed gevoel en tevens veilig op pad met een AGU fietstas.

AGU fietstas dubbel

Bij Fietstoebehoren vindt u de populaire AGU fietstas dubbel. De dubbele fietstas is een musthave voor iedere fietser. De AGU fietstas dubbel biedt namelijk extra veel opbergruimte. Ideaal voor als u boodschappen gaat doen of op de fiets naar uw werk of school gaat. Bij Fietstoebehoren vindt u een uitgebreid assortiment AGU fietstassen dubbel in verschillende modellen en kleuren. Ontdek het assortiment!

AGU fietstas enkel

De AGU fietstas enkel is zeer geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook de ideale metgezel tijdens een avontuurlijke fietstocht. Het grote voordeel is dat de AGU fietstas enkel zowel functioneel als stijlvol is. Zo is een groot deel van het assortiment AGU fietstassen enkel waterdicht. De AGU fietstas enkel is er in verschillende modellen, maten en kleuren. Er is dus voor iedere fietser een AGU fietstas enkel!