Alles over Bianchi Milano


Bianchi Milano

Bianchi Milano richt zich al sinds haar oprichting in 1885 op het creëren van prachtige kwaliteitsproducten voor de wielersport. Hoewel het merk oorspronkelijk op de markt is getreden met de productie van fietsen, is het bedrijf dankzij haar vele successen later ook uitgebreid naar de productie van wielrenkleding.

Vandaag de dag is Bianchi Milano een gevestigde naam in de wielersportwereld. Het bedrijf onderscheidt zich door haar innovatieve kleding en accessories die stuk voor stuk zijn voorzien van een stijlvol Italiaans design. De meer dan 130 jaar aan ervaring zorgt er daarnaast voor dat de kleding van Bianchi Milano comfortabel, duurzaam en gebruiksvriendelijk is. Een aanwinst voor uw uitrusting. 

Bekijk hier de volledige collectie van Bianchi Milano >

Wat Bianchi Milano u kan bieden:

Fietshandschoenen

Bianchi Milano heeft fietshandschoenen in alle soorten en maten. Van gesloten handschoenen, tot handschoenen met halve vingers en van dames fietshandschoenen tot heren fietshandschoenen: Bianchi Milano heeft het allemaal. De handschoenen zijn wereldwijd zeer populair door het hoge draagcomfort. Het stijlvolle Italiaanse design zorgt er daarbij voor dat Bianchi Milano fietshandschoenen bijna een onmisbaar onderdeel van uw wieleruitrusting zijn. 

Fietskleding

Bianchi Milano staat bekend om haar creativiteit en is continu bezig met het verbeteren en innoveren van haar wielerkleding. Bianchi Milano helpt u hiermee bij het behalen van de allerbeste prestaties. Net als de rest van de collectie is ook de fietskleding van Bianchi Milano vvoorzien van een klassiek design met een retro-touch. Bianchi Milano fietskleding bestaat uit broeken, t-shirts, jacks en meer. Stuk voor stuk voorzien van een hoog draagcomfort en mooi aansluitende pasvorm. 

Fietssokken

Naast wielrenkleding en fietshandschoenen heeft Bianchi Milano ook een collectie high-end fietssokken op de markt gebracht. Bianchi Milano fietssokken zijn gemaakt van een speciaal materiaal dat u voeten heerlijk warm houdt, maar tegelijkertijd een ademende werking heeft, zodat u geen last krijgt van zweetvoeten. Ook de fietssokken van Bianchi Milano zijn voorzien van een gaaf Italiaans retro design. Alles wat u nodig heeft om optimaal te presteren tijdens het wielrennen. 

Dames of Heren?

Een greep uit de collectie: